Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO - porażka?

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Dziś pobrałem cs go na steamie. Więc tak. Po 2h gry mogę stwierdzić, że cs skończył się na source.

Więc:

1. Modele... czy to są jakieś jaja? Niedopracowany model tt z krową ( oh, piękne rączki 5-latka ), grafika z source, KTÓRA WYGLĄDA GORZEJ OD PIERWOWZORU! ponadto chujowe modele kałacha ( ah ten cod ) i m4, które wygląda jak wiertarka, smaczków jest więcej, dla konesorów dodam, że mapy też są niedopracowane.

2. Nowe bronie. Nie wiem czy śmiać się czy płakać. Zeus? hah, żeby kogoś tym trafić trzeba stać 1m od niego.... Do tego jakieś pseudo shot guny wyglądające jak uzi.

3. Dźwięki. cs 1.6 ma lepsze....

4. Grywalność. cs 1.6, source - te gry wciągnęły mnie na długie h.... bardzo długie.... cs go wywaliłem po 2h

Co o tym sądzicie?

graphic.png

Pasjonat
Opublikowano

Może nie ma najlepszych modeli czy tekstur ale napewno jest lepszy od CS:S. W source nie dało się strzelać, tu jest "normalniej". Co do grywalności to prawie wszyscy z CSS przeszli na GO i z połowa ludzi z 1.6.

.

Opublikowano

1. Modele... czy to są jakieś jaja? Niedopracowany model tt z krową ( oh, piękne rączki 5-latka ), grafika z source, KTÓRA WYGLĄDA GORZEJ OD PIERWOWZORU! ponadto chujowe modele kałacha ( ah ten cod ) i m4, które wygląda jak wiertarka, smaczków jest więcej, dla konesorów dodam, że mapy też są niedopracowane.

Za dużo cod'ów, bf'ów itp. człowieku to jest CS.

"2. Nowe bronie. Nie wiem czy śmiać się czy płakać. Zeus? hah, żeby kogoś tym trafić trzeba stać 1m od niego"

To się naucz strzelać bo ja stałem (ruszałem się) o wiele dalej i jakoś trafiałem.

"3. Dźwięki. cs 1.6 ma lepsze...."

Nie wiem dlaczego tak sądzisz.

"4. Grywalność. cs 1.6, source - te gry wciągnęły mnie na długie h.... bardzo długie.... cs go wywaliłem po 2h "

To jest nowa gra i nie każdy ją ma, dlatego mniej osób w nią gra niż w darmowego cs 1.6 ns bądź CSS

Nie chcesz nie graj.

Regmannn

Opublikowano

Za dużo cod'ów, bf'ów itp. człowieku to jest CS.

"2. Nowe bronie. Nie wiem czy śmiać się czy płakać. Zeus? hah, żeby kogoś tym trafić trzeba stać 1m od niego"

To się naucz strzelać bo ja stałem (ruszałem się) o wiele dalej i jakoś trafiałem.

"3. Dźwięki. cs 1.6 ma lepsze...."

Nie wiem dlaczego tak sądzisz.

"4. Grywalność. cs 1.6, source - te gry wciągnęły mnie na długie h.... bardzo długie.... cs go wywaliłem po 2h "

To jest nowa gra i nie każdy ją ma, dlatego mniej osób w nią gra niż w darmowego cs 1.6 ns bądź CSS

Nie chcesz nie graj.

1. Co z tego, że cs. To, że to jest cs oznacza, że nie może być dopracowany? modele są chujowe i tyle. Nie czytasz? nie za dużo codów itd... tylko, że w "porównaniu" do css wypadają słabo ( Nie przerobili NICZEGO w source engine na którym stoi css ). Powiedz mi w jakiej grze jest dłoń 5 latka trzymająca 10kg'mową broń? cs 1.6 wygląda lepiej w skalowaniu. Do tego należy się karny kutas za tą dupną perspektywę. Dlaczego? dlatego iż jak wcześniej napisałem, m4, które w edytorze graficzym 3d, wydaje się ładne jest chujowe w grze i wygląda jak wiertarka. Tyczy się to też wszystkich pistoletów i innych broni. Dodali tylko wodotryski i inne gówna, które nie poprawiają wizualnych odczuć, a jedynie uniemożliwają granie w cs go na słabszych kompach.

Dodam jeszcze, że rękawiczki są z tf, ale mają zmieniony kolor.

2. Co nie zmienia faktu, że to jest chujowe. Nie chodzi mi tylko zeusa. Lepiej by było gdyby dodali jakieś FAJNE I ŁADNIE WYGLĄDAJĄCE bronie ( i praktyczne, zrównoważone w obrażeniach i odrzucie ), a nie jakieś gówno z pomniejszonym modelem uzi, które napierdala prądem czy innym gównem ( metaforycznie )

3. Bo są ubogie i dziwne... do niektórych broni słabo pasują. Do innych rzeczy zresztą też.

4. To nie ma znaczenia. W CS GO gra dużo osób ( grało dużo na becie, a obecnie kolega ma go wykupionego i nie narzeka na brak ludu do gry ), a raczej grało, bo z miesiącem na miesiąc traci część społeczności....

CSS nie jest tak popularny i wypromowany jak cs go, a gra w niego jest przyjemniejsza od cs go.

Jedna zaleta. Super celowanie.

graphic.png

Opublikowano

Jak dla mnie cs go nie ma takiego klimatu jak cs 1.6 . Przyznam się nie grałem , ale wystarczy że obejrzałem kilka filmików i ta grafika mnie po prostu zniechęca do ściągania owej gry .

Opublikowano

Na początku cs:go był okej, dopóki nie zaczęli kombinować z recoilem broni. Teraz wg. mnie wyrzuciłem 40zł w błoto, bo przez te zmiany w recoilu i tak w to nie gram. Tak jak w 1.6 na jakimś mixie staty 20/4 to tam 4/20 -.-

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Hantaro mnie namówił na jeden match maker, później samo poszło. Ta gra jest spoko i myślę, że kupie za 20 zł :) To jest bardzo tanio :D

PMK3yt4.png

Opublikowano

1. Co z tego, że cs. To, że to jest cs oznacza, że nie może być dopracowany? modele są chujowe i tyle. Nie czytasz? nie za dużo codów itd... tylko, że w "porównaniu" do css wypadają słabo ( Nie przerobili NICZEGO w source engine na którym stoi css ). Powiedz mi w jakiej grze jest dłoń 5 latka trzymająca 10kg'mową broń? cs 1.6 wygląda lepiej w skalowaniu. Do tego należy się karny kutas za tą dupną perspektywę. Dlaczego? dlatego iż jak wcześniej napisałem, m4, które w edytorze graficzym 3d, wydaje się ładne jest chujowe w grze i wygląda jak wiertarka. Tyczy się to też wszystkich pistoletów i innych broni. Dodali tylko wodotryski i inne gówna, które nie poprawiają wizualnych odczuć, a jedynie uniemożliwają granie w cs go na słabszych kompach.

Dodam jeszcze, że rękawiczki są z tf, ale mają zmieniony kolor.

2. Co nie zmienia faktu, że to jest chujowe. Nie chodzi mi tylko zeusa. Lepiej by było gdyby dodali jakieś FAJNE I ŁADNIE WYGLĄDAJĄCE bronie ( i praktyczne, zrównoważone w obrażeniach i odrzucie ), a nie jakieś gówno z pomniejszonym modelem uzi, które napierdala prądem czy innym gównem ( metaforycznie )

3. Bo są ubogie i dziwne... do niektórych broni słabo pasują. Do innych rzeczy zresztą też.

4. To nie ma znaczenia. W CS GO gra dużo osób ( grało dużo na becie, a obecnie kolega ma go wykupionego i nie narzeka na brak ludu do gry ), a raczej grało, bo z miesiącem na miesiąc traci część społeczności....

CSS nie jest tak popularny i wypromowany jak cs go, a gra w niego jest przyjemniejsza od cs go.

Jedna zaleta. Super celowanie.

Człowieku założyłeś dyskusję aby każdy mógł powiedzieć swoje zdanie na temat cs:go.

Moje zdanie jest takie jak napisałem wyżej nie musisz mnie cytować i mówić ,że jest inaczej bo ty tak twierdzisz, ale nie ja.

I jeszcze raz nie chcesz nie graj.

Regmannn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...