Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanał na yt.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

filmy o minecraft

Niby tak, ale ktos musi lubiec ta gre, by GP bylo fajne. Jesli komus sie nie podoba ta gra to GP bedzie niezbyt. Choc mc najwiecej dzieci oglada :D

@ Top kieruj sie tym jakie gry lubisz i co lubisz robic, co lubisz nagrywac.

Opublikowano

Broń Boże Minecraft... ;p Uważam że na yt brakuje kanałów typu Wonziu czy CTSG. Cała reszta kręci non stop to samo czyli : minecraft minecraft i minecraft aż rzygać się chce. Ci dwaj pokazują tytuły , które mało kto zna przez co ludzie oglądają ich na streamach przez długi czas z zainteresowaniem. dodatkowo ich specyficzny styl bycia i szczerość pozwala w lepszy sposób ocenić grę. Chętnie bym obejrzał recenzje jakiś mniej znanych tytułów jeżeli oczywiście w takie grasz ; nigdy nie rób nic na siłę bo w filmach to widać.

Opublikowano

popieram camy w minecrafta gra mnóstwo osób ale czasami jakiś odcinek można grać informacyjny czy coś :)

Co do grania to gram od wersji alpha :P

Opublikowano

Siemka

Od wczoraj wziąłem się do roboty i zaczynam pracę z kanałem na yt:

http://www.youtube.com/user/DanielTerro

Jakie propozycję filmów, poradników możecie dać ?

W planach mam:

Recenzja gier, jakies gp itp :D

GP jest cała masa. Recenzje, subiektywnym okiem, to może być coś ciekawego. ;) Własne zdanie, przeżycia i opinie na temat poszczególnych produkcji. Spróbuj pójść w tym kierunku.

Opublikowano

Nagrywaj to co lubisz, jak masz ochotę zrobić recenzje do jakieś tam gry to ją zrób, jak masz ochotę zrobić jakiś poradnik to zrób :P możesz też zrobić filmik informacyjny i spytać się co ludzie chcą byś zrobił

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...