Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pociski Gold za kredyty

thomanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uważam że to największy błąd wot jako dumny posiadacz t34 praktycznie w każdym czołgu co rozwijam używam gold ammo dużo nie kosztuje ale niestety dużo osób tak gra co psuje grę np td 10 tieru francji po załadowaniu gold ammo rozwala wszystko 3x800dmg-2400 w 15s to po prostu rzeź dalej czołg is-6 przed możliwośćią za kredyty pocisków odbijal prawie full teraz nawet grając t32 nie ma problemu z przebiciem z przodu pancerz ma teraz o wiele mniejsze znaczenie dla tych co mają troche kasy. kiedyś mało kto używał za golda a teraz praktycznie każdy. co o tym sądzicie

SigUserBG.png

Opublikowano

Ja bym te gold pociski wyje ; ) Też mnie to wkurzą . Mało co ich używam jedynie w sytuacjach krytycznych . A tak to wo gule ; ) Kto gdzie wekspoty ten golda nie potrzebuje ; )

Opublikowano

W OGÓLE to pociski premium za kredyty dają równe szanse każdemu czołgowi. No bo co to za gra, kiedy ci taki T28 Prot skątuje i zacznie w ciebie walić. Gold pociski są do wyrównania gry, a większość osób wozi ich tylko kilka sztuk.

Opublikowano

Kilka ? Ja na samym amx50b mam z 24 sztuki nie wspominając o E5 itd ^ ^ Nawet na 5T itd woze sporą ilość ale nigdy tego nie wykorzystuję : ) Więc Goold Noobem nie jestem ; )

Opublikowano

weak spoty są max do 100m a większość strzałów jest na większe odległości

JAKIE 100M! Przecież TD BRYTYJSKIE i ich włazy wielkości domu...! Ja z 300-400m M6 bez wyszkolonego celowniczego trafiłem w WeakSpota i tak samo w włazy :)

Opublikowano

Powiem tak golda nie uzywam bo to jest zwykle marnowanie kasy jedynie na t110e5 biore tak z 8 ammo ale i tak przewaznie nie uzywam :D

Opublikowano

Powinni je wypieprzyć, takie amerykańskie td bez wieżowe VIII I IX tieru straciły to co miały najlepsze- pancerz. Każdy gdy je widzi to używa golda.

Opublikowano

T95 straciło swój pancerz??? Chyba cię powaliło...

T28 i tak ma w tej chwili papierowy pancerz, bo co chwila mnie coś przebija, a sam go bez golda ISem-3 przebijam.

T95 nie jest w stanie TD T10 bez golda przebić, a T10 HT i MT mają tylko jakąś szansę przebić... Nie tylko pancerz się liczy, ale też kąt, a ten T95 ma świetny...

Opublikowano

T95 straciło swój pancerz??? Chyba cię powaliło...

T28 i tak ma w tej chwili papierowy pancerz, bo co chwila mnie coś przebija, a sam go bez golda ISem-3 przebijam.

T95 nie jest w stanie TD T10 bez golda przebić, a T10 HT i MT mają tylko jakąś szansę przebić... Nie tylko pancerz się liczy, ale też kąt, a ten T95 ma świetny...

Na FO wiele osób pisze że po wprowadzeniu golda za kredyty T95 nie ma już takiego pancerza.

I tak moim zdaniem zyski z golda maja zerowe bo wiekszosc kupuje je za kredyty.

Opublikowano

uważam że to największy błąd wot jako dumny posiadacz t34 praktycznie w każdym czołgu co rozwijam używam gold ammo dużo nie kosztuje ale niestety dużo osób tak gra co psuje grę np td 10 tieru francji po załadowaniu gold ammo rozwala wszystko 3x800dmg-2400 w 15s to po prostu rzeź dalej czołg is-6 przed możliwośćią za kredyty pocisków odbijal prawie full teraz nawet grając t32 nie ma problemu z przebiciem z przodu pancerz ma teraz o wiele mniejsze znaczenie dla tych co mają troche kasy. kiedyś mało kto używał za golda a teraz praktycznie każdy. co o tym sądzicie

Przepraszam ale chyba kolega zgubił znaki iterpunkcyjne (przepraszam są dwa...) i troszke ciężko się czyta.

Co do tematu. Gold moim zdaniem to sprawa która może wywołać mieszane uczucia. Są dwie strony. Za i przeciw. Chyba każdy spotkał się z sytuacją, gdzie trafiał na sam dół stawki i nie mógł nic przebić (nie mówie tutaj o scoutach). Jest to denerwujące i irytujące, a najgorsze jak na takiej bitwie zdarzy się zbić gwiazdki... W takiej sytuacji gold ammo to zbawienie. Jesteśmy wtedy w korzystnej sytuacji i mniej musimy się martwić "Gdzie strzelać ?!". Jednak odwróćmy strone medalu. Jesteśmy na samej górze. "Haah, wreszcie topka ! Zbijemy gwiazdki, ci na dole nam nic nie zrobią". Jako, że wiele trudu poświęciliśmy na wyexpienie danego czołgu i chcemy aby przynosił nam przyjemnośc z gry, pragniemy aby najniższe tiery nie mogły zrobić sobie z nas strzelnicy. I tutaj wielkie rozczarowanie, jak 2-3 tiery niższy czołg objeżdża nas i zabija. "Jak on to zrobił ?! Gold noob!". W tej sytuacji gra przynosi więcej stresu i nerwów...

Z jednej więc strony, chcemy "równouprawienia" czołgów, aby niższy tier, gdy go wyrzuci też mógł coś zdziałać. Lecz z drugiej strony chcemy dostać owoc naszej pracy i cieszyć się z następnej "Stalowej ściany". Moim zdaniem wprowadzenie pocisków za złoto to sprawa nierozwiązana. Nie mam o niej jako takiego zdania, ponieważ często spotykam się z opisanymi wyżej sytuacjami.

PS:

Z golda nie ma zysków, bo są za kredyty. Ale WG liczy na to, że ktoś się pomyli i nie przestawi z golda na kredyty.

Raz chciałem się zabawić i kupiłem gold ammo. W zwiazku, iż nie odznaczam "Uzupełniaj automatycznie" przestawiłem na kredyty. Po bitwie stan konta się zmienił o -set golda... Nie zdzierżyłem i napisałem do WG. przy czym dostałem zwrot golda ze zdaniem końcowym "...prosimy uważać na opcję automatycznego uzupełniania, ponieważ przy kolejnej takiej sytuacji nie będziemy rozważać takiej sprawy".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...