Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nowy patch 3.7, rozwalamy system :D

Total_SpiN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jako iż wyszedł nowy patch, 3.7 w którym to dostajemy możliwość zrobienia swojego ekwipunku chciałbym prosić kogoś by rozwiązał mój problem.. Otóż znalazłem miejsce, gdzie zapisują się te wszystkie buildy, które zrobione zostały w zakładce "Przedmioty" w grze.. no i chciałbym by ktoś ogarnął to, a to dlatego, że można by wtedy było się dzielić tymi dziełami :) Ścieżka: C:\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.1.17\deploy\preferences .

(dysk C jest podany dla przykładu.. Jak wiadomo, każdy może mieć grę gdzieś indziej..)

Proszę o pomoc :D

@Edit: Potem otwieramy swójnick.propeties za pomocą notepad++ i tam po znakach: "ENQ STX ACK" na czarnym tle powinno być wszystko co trzeba ogarnąć :)

Opublikowano

Tak odbiegnę od tematu.. Wiesz, że już dawno można było zmieniać polecane itemki? Poprzez program " enigma item changer "

I ja wolę korzystać z tego niż to co dodali w tym patchu.. : )

lucyfergif.gif

Opublikowano

Tak odbiegnę od tematu.. Wiesz, że już dawno można było zmieniać polecane itemki? Poprzez program " enigma item changer "

I ja wolę korzystać z tego niż to co dodali w tym patchu.. : )

Również od dawna można było edytować polecane itemy programem SIU ( Skin installer ultimate )

652601399840421198520.png

Znawca
Opublikowano

Wiesz ze można to robić zwyczajnie w grze?

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...