Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dedyk z OVH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę kupić najsłabszego dedyka z ovh za ok. 50zł. Tylko gdy już wybiorę na ile miechów chce go zamówić to jest do podania pełno moich danych osobowych. Po co im to jest? Tylko po to, żeby wysłać fakturę? Jestem niepełnoletni, więc w imię i nazwisko mam wpisać rodzica? Za odpowiedzi dziękuję

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Oni ci faktury nie wysyłają,jest im po to (to taka umowa zawarta) jeżeli będziesz ich serwerem dedykowanym szkodził innemu ,np. DDoS etc to możesz mieć kłopoty,etc do innych spraw papierkowych

Opublikowano

Oni ci faktury nie wysyłają,jest im po to (to taka umowa zawarta) jeżeli będziesz ich serwerem dedykowanym szkodził innemu ,np. DDoS etc to możesz mieć kłopoty,etc do innych spraw papierkowych

Jak nie wysyłają faktury, skoro jedna leży w mojej szufladzie? Brak podania prawdziwego adresu = blokada dedyka i wtedy trzeba wysyłać skan dowodu.
Opublikowano

A za przesylke faktury sie cos placi?

Oni nie wysyłają faktury tylko dają Ci wersje do druku (w pdf). Wszystko za free.

Opublikowano

Oni nie wysyłają faktury tylko dają Ci wersje do druku (w pdf). Wszystko za free.

wysylaja, tak jak Inkscape napisal rowniez to potwierdzam ze wysylaja, co do bloku dedyka nwm bo jeszcze tak nie mialem.

sygna1.png

Opublikowano

Posiadam jeden serwer w kimsufi, nie pod serwer metin2, ale pod streaming. Zarejestrowany jest pod firmę, i co miesiąc dostaję fakturkę w pdf, i druga przychodzi pocztą. Należy podać prawdziwe swoje dane osobowe, albo zakupić serwer na rodzica, a siebie dodać jako głównego administratora serwera. Za faktury się nic nie płaci, wysyłają je za darmo. Dla osoby prywatnej pewnie jest tak samo.

sygnaturkazx.png

Opublikowano

Ja mam, dokładnie ten najtańszy kimsufi. Wysyłają mi w pdfie fakturę, pocztą żadna mi nie doszła, więc nie wiem. Mam tam maszynę od 1 maja. Dane podałem prawdziwe, mam 16 lat, nie było żadnego problemu.

sygnatura2.png

Opublikowano

Ja mam, dokładnie ten najtańszy kimsufi. Wysyłają mi w pdfie fakturę, pocztą żadna mi nie doszła, więc nie wiem. Mam tam maszynę od 1 maja. Dane podałem prawdziwe, mam 16 lat, nie było żadnego problemu.

Pocztą dla osoby prywatnej wysyłają tylko pierwsza fakturę z tytułu rozpoczęcia dzierżawy po o. miesiącu. Kolejne są już tylko w PDF.

Opublikowano

Kurna to ja juz nw. Wysylaja czy nie? I czy to playne?

Kupiłem tydzień temu dedyka na siebie (17lat) i podałem prawidłowe dane. Wysłali mi jedynie fakturę w PDF na poczte.

Opublikowano

Kupiłem tydzień temu dedyka na siebie (17lat) i podałem prawidłowe dane. Wysłali mi jedynie fakturę w PDF na poczte.

Co do danych personalnych to nie weryfikują ich od razu. Fakturę dostaniesz najwcześniej po pierwszym miesiącu (tak było u mnie). PDF jest generowany automatycznie przez system, dlatego otrzymałeś go od razu na pocztę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...