Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ruskie keye bf3

TheFlanker11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam,mam pytanie czy jak ruskiego keya bf3 z allegro zainstaluje na rosyjskim originie to bedzie dziala i nie bedzie zbanowany ?

Prosze o szybką odpowiedz

Opublikowano

mój kumpel kupił ruskiego keya i gra mu działała bez problemu :)

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

mój kumpel kupił ruskiego keya i gra mu działała bez problemu :)

ale na polskim czy rosyjskim originie i czy da sie spolszczyc ?

Opublikowano

Obawy zawsze istnieją, od tego samego allegrowicza kupiłem dwa ruskie konta pod 25zł - jedno jakimś cudem przepadło po 2 miesiącach, drugie trzyma się cały czas.

Nie wiem, na jakiej zasadzie to działa, ale weź pod uwagę, że płacisz tylko połowę kwoty klucza.

Opublikowano

Możesz kupić z 10 kluczy, a wszystkie w tydzień, może miesiąc zablokują, a możesz kupić jeden i przez... 2 lata prawie BF jest więc blisko 2 lata i nic się nie stanie. Jeśli kupujesz ruski klucz, to liczysz się z tym, że masz klucz na czas nieokreślony, czyli do nie wiadomo kiedy :D Jednak jak Ci się uda, tak jak niektórym, to masz szczęście.

Jednak polecam na rosyjskiej wersji origina, jeśli klucz jest taki, niech platforma też się zgadza, tak dla większej pewności.

Opublikowano

Możesz kupić z 10 kluczy, a wszystkie w tydzień, może miesiąc zablokują, a możesz kupić jeden i przez... 2 lata prawie BF jest więc blisko 2 lata i nic się nie stanie. Jeśli kupujesz ruski klucz, to liczysz się z tym, że masz klucz na czas nieokreślony, czyli do nie wiadomo kiedy :D Jednak jak Ci się uda, tak jak niektórym, to masz szczęście.

Jednak polecam na rosyjskiej wersji origina, jeśli klucz jest taki, niech platforma też się zgadza, tak dla większej pewności.

A co ma język do platformy ... Jednak ja Ci polecam kupić BF3 w sklepie Mediamarkt za 55zł. Lepiej dać trochę więcej i grać bez obaw lecz mój kumpel ma ruskiego keya i nic mu się nie dzieje :D

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Brawo Kupiłeś Ruskiego Key-a :)

Raczej zostaniesz szybko zbanowany nawet jak będziesz miał konto na Ruskim originie dlatego że masz Polskie IP internetu.

Próbowałem już tak zrobić i BAN po 5 dniach grania.

Tylko 10 zł poszło w niepamięć :)

Pozdrawiam

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

A co ma język do platformy ... Jednak ja Ci polecam kupić BF3 w sklepie Mediamarkt za 55zł. Lepiej dać trochę więcej i grać bez obaw lecz mój kumpel ma ruskiego keya i nic mu się nie dzieje :D

W MediaMarkt jest po 79 zł a nie po 55zł

Opublikowano

Mój kolega, kupił w dniu premiery Battlefielda (Rosyjskiego). Zainstalował go i aktywował na polskim Originie. Działa mu wszystko ładnie do dzisiaj.

CPU: i7 5820k GPU: Asus GTX 660 RAM: G.Skill Ripjavs 4 16Gb MOBO: Gigabyte x99 Gaming 5P CASE: FD Define XL

Klawiatura: Sharkoon SkillerMech SGK1 Mysz: Razer Naga 2012 Headset: Sennheiser HD558 Mikrofon: Novox NC-1 Monitor: Syncmaster TA350

Opublikowano

Brawo Kupiłeś Ruskiego Key-a :)

Raczej zostaniesz szybko zbanowany nawet jak będziesz miał konto na Ruskim originie dlatego że masz Polskie IP internetu.

Próbowałem już tak zrobić i BAN po 5 dniach grania.

Tylko 10 zł poszło w niepamięć :)

Pozdrawiam

to zależy od farta ... sporo ludzi od premiery gra to dzisiaj na ruskim cd key

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Nie wiem jaki jest sens kupowania ruskiego keya jak BF3 kosztuje już około 50zł z pudełkiem i masz 100% pewności :D

MOBO AsusP8Z77-V

CPU Intel® Core™ i7-3770K

RAM Kingston 16GB 1600Mhz DDR3

SSD OCZ Vertex4 128GB||PSU OCZ Fatal1ty 750W

GPU ASUS GeForce GTX 680 Direct CU || TOP

Opublikowano

Lepiej wydać troche kasy niż martwić się obawami. 100% masz że nic nie stanie się twojej grze po zakupieniu jej w sklepie.

godzinę w pociągu znów jadę na koncert

znowu odwiedzę z rapem kolejne miasto w Polsce

nie chodzi mi o forsę wiesz jadę za zwroty

bo żadne moje zwroty tak nie przeliczą banknoty

nie jadę do roboty już szaleją mi zmysły

pora wygrywać wojny już nie cieszą mnie bitwy

wystarczy bit mi z zaznaczonym repeat me

a Bóg dał mi natchnienie jakbym pisał do Biblii

Opublikowano

Ruskie klucze nie istnieją... Nie ma takiego języka, ani kraju. Kiedyś był.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Ja kupiłem ruskie konto i koleś który mi sprzedawał pomylił sie i wysłał mi jedno konto + jeszcze jedno dostałem z automatu. Pierwsze konto było rosyjskie z zabezpieczeniem na pytanie czyli moglem ustawić tylko własne hasło konto po 2 miechach zniknęło (zapewne stary właściciel sobie o nim przypomniał. Zaś drugie było zarejestrowane w ameryce, szybko ustawiłem własne pytanie zabezpieczające ,które stary właściciel zapomniał ustawić. Hasło oraz pytanie było moje ale został problem maila które było na tamtego kolesia ,postanowiłem napisać do EA podałem im moje pytanie zabezpieczające i nowego maila. Konto istnieje cały czas i nikt już nie odzyska koszt 30zł :).

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...