Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z cd- key`em Bf3

Deltri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupilem bf`a jakis spory czas temu, przed swietami i jeszcze dalej. Instalowalem gre na komputerze z Vista, zainstalowalem, a przy uruchamianiu mialem problem z jakims plikiem. Poszedlem do jakis specow- informatykow i powiedzieli ze ten problem moze zalatwic Win7. No ok, po jakims czasie komputerek mial win7 wszystko cacy, odrazu mowie ze spelnial wymagania ;d wchodze na to konto, z ktorego wczesniej instalowalem. Patrze- nie ma bf, no to ok zainstalowalem jeszcze raz, ale przy aktywowaniu gry, pisze ze klucz cd zostal uzyty, uzyty na viscie ;/ Teraz se powiedzialem: "No kur**, kupilem dobra gre za duzo hajsu i nie dziala? Cos trzeba z tym zrobic ;/ Nie bede czekal na cd key spadajacy z nieba" no i pomyslalem ze wy mi pomozecie. Co teraz mam zrobic? Napisac do supportu? Jezeli tak to niech ktos mnie nakieruje, poda adres gdzie pisac itp ;d Prosze o pomoc, z gory dzieki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...