Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Kolejne Dziecko z Ravii :)

Snazzlie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :D Dzisiaj tak sobie grając wbiłem na polankę gdy Gościu sobie expił :D I o to skutki tego nooba (hahaha)

Oczywiście wiecie. Taki kozak 70lvl skacze do 22lvl ale wiecie... Musiał dać sobie jeszcze BUFFA ! (hahaha) Totalne upokorzenie z jego strony.

Masakra... Nawet z BUFFEM mi walnął 4k z Duchowego i 2.5k z Uderzenia miecza..

Takie dzieci grają na serwie. a teraz tu macie ss'y :D

HEQU85k.jpg

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Autorze, dla mnie jesteś po prostu żałosny...
Pilnowałem spota koledze, a ty poprostu wbiłeś mi na spota, nie docierało do Ciebie że jest zajęte, to co innego miałem zrobić?
Myślisz że jesteś nie wiem, jakiś super jak mnie obrażasz anonimowo na forum? Nawet nick zakryłeś
Nie wiem co chciałeś powiedzieć mówiąc "Dla mnie ten człowiek jest śmieszny" chyba miałeś na myśli siebie.
Jeszcze przyszedłeś popłakać na mpc, tak bardzo Cię to bolało?
Tyle odemnie.

"Taki kozak 70lvl skacze do 22lvl ale wiecie"
Nie skomentuje tego, brak mi słów...

Opublikowano

Toperz, dla mnie to Ty jesteś żałosny, bo przejmujesz się 22 lvl'em, który wbił Ci na spota. Na pewno kurwa zgarnie całą polane i zawinie całego expa, moim zdaniem nie potrzebnie go biłeś bo tak czy siak, nic by złego nie zrobił.

Elo

Opublikowano

Pilnowałem spota koledze, a ty poprostu wbiłeś mi na spota, nie docierało do Ciebie że jest zajęte, to co innego miałem zrobić?

Myślisz że jesteś nie wiem, jakiś super jak mnie obrażasz anonimowo na forum? Nawet nick zakryłeś

Nie wiem co chciałeś powiedzieć mówiąc "Dla mnie ten człowiek jest śmieszny" chyba miałeś na myśli siebie.

Tyle odemnie.

Siebie miałem na myśli ta ? A co. Jak byłeś takim kozakiem to dlaczego mnie nie biłeś tym swoim ''wojkiem'' tylko poszedłeś po woja 70 i do tego z Buffem... ŻAŁOSNE :)

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

No jeśli autor tematu zaczyna ksuć to chyba oczywiste że będzie go bił 70lvl a nie będzie się uganiał za nim lou lvl? Poza tym co śmiesznego w takich dmg? Jeśli ktoś jest ubrany na dt czy nie ma eq z jakiś powodów to oczywiste że będą takie dmg.

Jakiś user, który wypowiadał się wyżej twierdzi że niepotrzebnie go bił bo całej polanki mu nie zabierze. No to chciałbym zapytać czy ty lubisz marnować czas przez takich "pajaców"? Którzy wbijają i ksują? To nic złego?

Nie wiem kto tu jest tym "noobem" bo raczej oczywiste że jeśli ma ktoś możliwości to będzie je wykorzystywał aby się lepiej grało.

Pozdrawiam

imetin_logo.png

Opublikowano

Siebie miałem na myśli ta ? A co. Jak byłeś takim kozakiem to dlaczego mnie nie biłeś tym swoim ''wojkiem'' tylko poszedłeś po woja 70 i do tego z Buffem... ŻAŁOSNE :)

Wbił sobie 70lv to na nim gra...

Płacz na forum bo jakiś typ nie dał Ci expić? Żałosne.

Wbij sobie 70 to będziesz mógł to samo robić.

Wygrywa lepszy :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Tyle odemnie.

Dokładnie podobną treść chciałem napisać.. Co na tym ss jest śmiesznego? Grałeś może na Serwandesie za czasów Masarnii ? Zaszedł byś za skórę jednemu z graczy wyżej wymienionej gildii to byś się wylogować nie mógł..

Mało śmieszne..

bez gif

Opublikowano

Dokładnie podobną treść chciałem napisać.. Co na tym ss jest śmiesznego? Grałeś może na Serwandesie za czasów Masarnii ? Zaszedł byś za skórę jednemu z graczy wyżej wymienionej gildii to byś się wylogować nie mógł..

Mało śmieszne..

Akurat masarnia to byla zbieranina ;) ligacienia trząsła serwem
Opublikowano

Witam. :D Dzisiaj tak sobie grając wbiłem na polankę gdy Gościu sobie expił :D I o to skutki tego nooba (hahaha)

Oczywiście wiecie. Taki kozak 70lvl skacze do 22lvl ale wiecie... Musiał dać sobie jeszcze BUFFA ! (hahaha) Totalne upokorzenie z jego strony.

Masakra... Nawet z BUFFEM mi walnął 4k z Duchowego i 2.5k z Uderzenia miecza..

Takie dzieci grają na serwie. a teraz tu macie ss'y :D

DLA MNIE TY JESTEŚ ŻAŁOSNY PONIEWAŻ WRZUCASZ TAKI GÓWNIANY TEMAT NA FORUM PO CO ? ZABIŁ CIĘ TO ZABIŁ IDZ GDZIE INDZIEJ PROSTE

Opublikowano

4k z duchowego na M to nie jest zle, to że koleś miał pomoc smoka to nie znaczy że więcej wali... Robił pewnie jakąs misje albo dla kolegi odbijał spota. Beka bardziej z ciebie że biją ciebie a ty ich po forach rzucasz

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Trochę to śmieszne, że jakiś typek wbija ci na spota, a ty robisz ssy i wrzucasz na forum.

Nikt go tutaj nie zbije za złe uczynki :P

Zresztą co się dziwić, gościu ma 70 lvl to sobie nim pomaga w obronie jak i w odbijaniu spota.

Po co się męczyć noobkiem skoro może kimś takim.

Sam napisałeś, że wbiłeś na polanke gdzie on expił, więc jak mu ksujesz, albo utrudniasz expa to co się dziwisz.

Najgorsze są właśnie takie osoby gdzie expisz spokojnie, a ktoś wbija ci na spota i nie daje bić i trzeba aż wchodzić na inne postacie i przeganiać takich natrętów <_<

58815786.jpg

Opublikowano

Temat za bardzo nie wypalił ponieważ gdyby każdy wrzucał ss jak ktoś kogoś zabija o kilka lvl mniejszego od siebie to by się zrobił zbiorowy syf :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...