Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] cujdkbot

pokasyku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem,że gdy włączam cujdkbot,wszystko działa,niestety pozornie ...

Gdy wejdę do gry działa aimbot,wh itd,itp,lecz niestety gdy naciskam klawisz F8,w czasie gry pokazuje tylko myszke,nie widać "panelu sterowania" hackiem,jeśli ktoś wie,lub domyśla się czym to jest spowodowanie prosiłbym i informacje :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W grze, w konsoli wpisz:

/cuj_ i naciśnij TAB, pojawią się dostępne komendy..

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Przestaniesz dostawać ostrzeżenia, jeśli przeczytasz regulamin forum.

Sprawdziłem haxa.. mi też nie pokazuje menu, ale możesz sobie go skonfigurować w pliku:

Data/cuJdkBot_config.ini

Otwórz notatnikiem i pozmieniaj wedle uznania.

Jeśli chcesz, to potłumaczę.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

no nic trudno,dobrze,że chociaż to udało ci się znaleźć :) coś się musiało stać z tym hackiem,bo niegdyś tak z pól roku-rok temu wszystko działało cacy,tłumaczyć nie musisz bo trochę to już ogarnę :) więc dzięki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przestań bezsensownie odświeżać temat. Powiedziałeś, że już wszystko zrozumiałeś. Nie wiemy w czym mamy Ci pomóc.

- Odświeżamy temat co 24h

- Nie spamujemy (offtopujemy)

Co do haxa, to spróbuj różne tryby gry - okienkowy/nieokienkowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...