Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Iron man 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, byłem w kinie (nawet dwa razy) mi jako fanowi, film bardzo się podobał. Czekałem dwa lata aż w końcu wyszedł... Jakie są wasze odczucia i opinie na temat tej części filmu?

Opublikowano

Jak wyjdzie normalna wersja to kupie bo do kina nie chce iść.

Po trailerach widziałem że fajna i bardzo mi się podoba, bardziej niż inne części.

Inni piszą że była bardzo słaba.

Ale mi się podoba i nie mogę się doczekać aż obejrzę

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Film jest świetny efekty również ( byłem w kinie bo nic innego nie byłolo :P )

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Bardzo fajny film mogę powiedzieć że zajebisty, w tej części są dużo kombinezonów i bardzo mnie to zadowoliło jakbym oceniał dałbym 10/10 ponieważ walki i akcja trzyma w napięciu, mam nadzieje że się nie skończy na trzeciej części tylko będą dalsze ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Bardzo fajny film mogę powiedzieć że zajebisty, w tej części są dużo kombinezonów i bardzo mnie to zadowoliło jakbym oceniał dałbym 10/10 ponieważ walki i akcja trzyma w napięciu, mam nadzieje że się nie skończy na trzeciej części tylko będą dalsze ;).

No właśnie. Przez zakończenie nie mogę się doczekać kolejnej części, ale też nie wiadomo czy takowa powstanie, bo:

http://stopklatka.pl/-/56449545,downey-jr-nie-wroci-w-iron-man-4-ale-bedzie-w-avengers-2-

Więc nie wiadomo czy będą kolejne części tylko z innym aktorem, czy będzie nowa historia, czy może to jednak plotka. Ale jeśli prawda to na Iron Mana czwartego będziemy musieli jeszcze długo poczekać, bo w IM3 historia ciągnie się już po tych wydarzeniach z avengers. Bynajmniej ja tak to sobie uświadamiam.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

A czy wgl takowa 4 część będzie?

Przecież na końcu wysadził wszystkie swoje projekty oraz zrobił operacje na te swoje niby "serce" i ma normalne.

Nie widzę tutaj 4 części :)

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

A czy wgl takowa 4 część będzie?

Przecież na końcu wysadził wszystkie swoje projekty oraz zrobił operacje na te swoje niby "serce" i ma normalne.

Nie widzę tutaj 4 części :)

Niby czemu? Przecież maszyny, które mu pomagały zabrał ze sobą, a sama zbroja nie musiała być zasilana przez ten elektromagnes. Przecież Rhodes pilotował(?) Iron Patriota i jakoś nie miał tego czegoś w klacie.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Film bardzo fajny wręcz super co do 4 części to raczej nie będzie a jak będzie to z innym aktorem ponieważ Robert Dawney Jr podpisał kontrakt z Marvel na 3 części Iron Man'a ale zobaczymy go w tej roli w 2015 roku w 2 części Avengers ;)

Najbardziej mi się podobał koniec kiedy przyleciały skafandry i on zmieniał je jak skarpety :P fajne też było to że dawał im imiona :D

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Ale ogólnie świetnie to połączyli, wszystkio Thor, Hulka(o ile dobrze pamiętam), iron man, to jest tak jakby jeden świat przedstawiony z perspektywy innego bohatera, w Thorze na końcu było nawiązanie do tej kuli nieskończonej energii, a w avengers fabuła opierała się na jej odzyskaniu.

Z iron manów najlepsza dwójka, póki co trójki jeszcze nie oglądałem.

Opublikowano

Ja uważam, że 100 razy lepsi są Ci bohaterowie w osobnych filmach. Nie oszukujmy się ale Avengers są w większej połowie stworzeni dla pieniędzy. Wiadomo, że skoro ja lubię Iron Mana to pójdę dla niego do kina (bo inni super bohaterowie mnie nie interesują) jeśli kto lubi Thora to też pójdzie, a skoro największe gwiazdy Marvela połączono w jednym filmie to każdy idzie dla swojego ulubieńca przez co kiny pękają w szwach :D

Opublikowano

Ze mnie jest straszny radykał filmowy.

Jak dla mnie to większość "hajpowanych" filmów to maszynki do hajsu i niestety, nierzadko mam rację. Fabuły kuleją i nie mają startu do nawet przeciętnych książek a całość zasrana jest efektami specjalnymi.

Nie, to nie dla mnie :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Ze mnie jest straszny radykał filmowy.

Jak dla mnie to większość "hajpowanych" filmów to maszynki do hajsu i niestety, nierzadko mam rację. Fabuły kuleją i nie mają startu do nawet przeciętnych książek a całość zasrana jest efektami specjalnymi.

Nie, to nie dla mnie :)

Masz tu trochę racji, pierwsze 2/3/4 części wychodzą dla rozkochania w sobie widza. A cała pozostała część to nietrzymająca się kupy fabuła, nudne wątki i masowy marketing stworzony żeby kina odwiedziło dużo osób, dzięki czemu zarabiają one dużo pieniędzy :)

Opublikowano

Po prostu bajka .___.

Świetnie zrobiony. Trailery były fajne, ale nastawiały na zupełnie inny klimat filmu, przez co czekała mnie miła niespodzianka :D

Piekielnie mi się film podobał, ale szkoda że wygląda to na koniec serii o Iron Manie...

(dlaczego? spoiler incoming.)

Pod koniec filmu Tony każe Jarvis'owi zniszczyć wszystkie zbroje, potem przechodzi operację usunięcia elektromagnesu i odłamków, na koniec elektromagnes ląduje w morzu ._.

Cóż, film 10/10 i jeśli będzie kontynuacja to od razu idę na to.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Po prostu bajka .___.

Świetnie zrobiony. Trailery były fajne, ale nastawiały na zupełnie inny klimat filmu, przez co czekała mnie miła niespodzianka :D

Piekielnie mi się film podobał, ale szkoda że wygląda to na koniec serii o Iron Manie...

(dlaczego? spoiler incoming.)

Pod koniec filmu Tony każe Jarvis'owi zniszczyć wszystkie zbroje, potem przechodzi operację usunięcia elektromagnesu i odłamków, na koniec elektromagnes ląduje w morzu ._.

Cóż, film 10/10 i jeśli będzie kontynuacja to od razu idę na to.

Ale w komiksie Tony pozbył się elektromagnesu i dalej walczył ze złem, z resztą przykładem na to, że elektromagnes nie jest baterią dla zbroi jest War Machine. Tak, więc możemy się jeszcze spodziewać kolejnej/nych części. O ile Robert będzie chciał grać tą postać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...