Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wzór podania o zwrot czołgu.

Leopard74

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja miałem na myśli zwrot czołgu premium który sprzedałem. Sprzedałem kiedyś KV-5 mam na koncie teraz 34 580 000 kredytów i miejsce w garażu. Chciał bym go odzyskać słyszałem że można

Opublikowano

Ludzie, co Wy piszecie? Nie można mieć żadnej bitwy na czołgu, JEŻELI CHCESZ ODZYSKAĆ ZA NIEGO ZŁOTO. Jeżeli chcesz odzyskać CZOŁG to wystarczą kredyty i miejsce w garażu, data sprzedania czołgu ani ilość bitew na nim NIE GRA ROLI. I tak, jest to potwierdzone bo odzyskałem w ten sposó Tetrarcha, na którym miałem kilkadziesiąt bitew, a sprzedałem go sporo czasu temu (własciwie zaraz po jego rozdaniu). Zanim coś napiszecie, miejcie pewność, że mówicie dobrze. Co do pytania o wzór, napisz po prostu że słyszałeś o tej możliwości i chciałbyś odzyskać czołg, napisz też kiedy go sprzedałeś (mniej więcej) i że masz miejsce w garażu oraz kredyty, potem spytają się Ciebie czy jesteś tego pewny, i potwierdzisz swój wybór oraz posiadanie kredytów oraz miejsca w garażu.

Jeszcze raz napiszę: NIE MOŻNA ODZYSKAĆ ZŁOTA ZA ZAKUPIONY CZOŁG JEŻELI ROZEGRANO NA NIM BITWY, SAM CZOŁG MOŻNA, WZAMIAN ZA KREDYTY PO DOWOLNEJ ILOŚCI BITEW I CZASU!

Opublikowano

Dziękuję Ci za pierwszą konkretną odpowiedź. Widzę że jedyny umiesz czytać ze zrozumieniem. Łap plusika,

Teraz pytanie który czołg lepszy KV-5, M6A2E1 czy Typ59

Opublikowano

Tutaj Ci wiele nie pomogę, bo ani jednego czołgu nie miałem w garażu, ale Typem 59 i KW-5 grałem, to na testach aktualizacji, to u kumpli i wziąłbym Typa 59, wg mnie daje najwięcej frajdy. Możliwe, że zarobiosz nim mniej niż pozostałymi, ale patrząc z perspektywy czasu, sam pomyśl, więcej funu z gry = więcej bitew = więcej kasy+brak nudy i zgrzytania zębów :)

Opublikowano

Zależy czym lubisz grać. HT czy MT. Albo możesz zrobić jakieś pustki w garażu/dokupić miejsca i odzyskać wszystkie. Ja bym tak zrobił - wybierz dwa czołgi którymi nie grasz/nie jest ta linia dla ciebie priorytetem i sprzedaj. Odzyskaj wszystkie 3 i ciesz się zdobyczami. Ew. Dokup 600golda i dokup miejsca. Jeżeli to ci nie pasuję to tak: KV-5 ma mocny pancerz z każdej strony, ale duże weakspoty. Do tego działo dosyć słabe, ale jest dosyć mobilny i ma specjalny MM. Typ59 ma dobrą wieżę, niezłe działo, jest mobilny i ma dobry MM. Niestety ma słaby kadłub, dosyć wolno skupia celownik i nie ma prawie depresji działa. M6A2E1 ma działo z T32 (198pene,320dmg, ok. 6strzałów na min, 0,4 celność). Mocny pancerz przedni, ale papier z boku i tyłu. Mobilność średnia. Co do MM to się nie wypowiem, ale zarobki ma 20% mniejsze od premek T8. Ja bym jednak wybrał Typa, bo M6A2E1 jest niespecjalne, a KV-5 co jakiś czas można kupić w sklepie z podarkami.

Opublikowano

Osobiscie to odkupilbym wszystkie, M6 to unikat, typ jest genialnym medem a Kv5 to dobra zarabiarka, zrob moze miejsca w garazu

Opublikowano

Z tego co wiem, można odzyskać tylko 1 czołg.
Ja odzyskałbym Type 59, bo best moneymaker.
Chyba, że masz już money makery.
Wtedy M6A2E1

shoob.png

Opublikowano

Niee tylko 1 ale kazdy czolg tylko raz, tzn. Ze raz sprzedasz, odkupisz to jak sprzedasz to juz nie odkupisz, przynajmniej tak na FO widzialem

Opublikowano

Ty sobie jaja robisz? Ile ty kasy na te czolgi wydales? I dlaczego je sprzedawales? Odkup wszystkie to twoje konto bedzie sporoo warte, i nie bedzie ci brakowac srebra na zakup X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...