Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Listki zbożowe Sunbites

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, stworzyłem ten temat, żeby podzielić się opiniami na temat Sunbites- u mnie mała paczka kosztuje 1,40, co jest lepsze od chipsów, które kosztuja 1,20. Ja wybieram najczesciej wiosenne warzywa, a wy?

Opublikowano

Sunbites są pyszne. *-* Zdecydowanie wiosenna warzywa górują nad innymi, przeciętnymi smakami. ;f Ale u mnie niestety nie ma małych i dużych paczek tylko jest jedna, która średnio kosztuje 3-4 zł. ;c

Opublikowano

Dobre są a wiosenne warzywa to mój ulubiony smak :D, a szczerze to wole to niż jakieś czipsy.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Wiecie,ja mam fajnie. Dzisiaj kupiłem, jutro kupię. To tak w 15% jak z fundsami w bf p4f-kupisz i masz ochotę na więcej,ale listki nie je sie cały czas.

Opublikowano

Jak wiem, po wf chce sie strasznie jeść i pić. I każdy żuli żarcie w szatni.

Opublikowano

Według mnie to lepiej jest sobie kupić takie coś niż chipsy z biedronki za 1,50 zł w których jest od groma kalorii. Ulubione smaki to wiosenne warzywa i słodka papryka. Te drugie kupiłam kiedyś na spróbowanie w Anglii, były całkiem niezłe, jadłam też czosnkowo-rozmarynowe, ale były średnie. :P

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...