Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ciekawej sieciówki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, szukam jakiejś dobrej gry sieciowej. Jakiejś żeby nie było pay2win, coś w co da się grać samemu, może być strzelanka albo mmorpg. Proszę o odpowiedzi! Lajki idą :D

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

War Thunder. Jest jeszcze w fazie bety, ale w dalszych częściach produkcji dodadzą flotę i jednostki naziemne.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

A coś "przyziemnego" tj "chodzisz i strzelasz"? Tylko nei typu war rock gdzie trzeba bronie na czas kupować.

Opublikowano

Battlefield Heroes lub Warface(tylko czekasz na zaproszenie do testów)

Opublikowano

Fajna gierka jest na steamie Warframe. Jest free2play, ale chyba ma tylko single i co-op, ale mój kumpel w nią gra i mówi, że naprawdę dobra. Jak mas jakiegoś znajomego to ściagnijcie sobie to i grajcie w co-op'ie.

Opublikowano

- BFP4F, chociaż bez kasy będzie ciężko

- WoT, w porównaniu z innymi lajtowo można cisnąć za darmo, i to jak

- A.V.A, też nie najgorsze

- WoWp, chociaż jak na razie lepiej zapowiada się War Thunder

- NFS World (nw czy ci podejdzie gatunkowo)

- GRO

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@UP

Karny penis za metina bo to gra której czysto nienawidzę ;p

z NFS mam problem i nie chce mi działaś, pisałem już do supportu ale mnie olali.

AVA mi nie podeszła fizyką, WoT jest nudny, GRO za dużo taktyki za mało strzelania :D

Opublikowano

Polecam CrossFire

Kupujesz bronie na zawsze..

Możesz tez losować i wygrywać bronie na zawsze

Przechodzisz poziomy, możesz dołączyć do clanu i grac sparingi itp ;0

Opublikowano

Metin2, Nostale, Curvel fever <3

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Wiem,ze moze graficznie strasznie odstaje od nowych produkcji, ale dla mnie nadal jest wspaniala, bezkonkurencyjna strzelanka - wolfenstein et :D

#don't care

Opublikowano

Spróbuj zagrać w All Points Bulletin. Dobra gierka z jednym ogromnym minusem jakim jest firma Gamerfirst :) Jak to na G1 przystało często są porządne lagi na serwerach, trochę cheaterów i dużo ludzi, którzy mają ogromną przewagę bo płacą. Ale ogólnie gierka fajna, bo nie zrobiona przez G1. :)

@EDIT

Lub zapraszam do War Thunder'a :) Polatasz trochę, a jeszcze tym roku wejdą pojazdy naziemne, może się wkręcisz.

Opublikowano

Smite gram, ale szukam czegoś rpg albo fps. APB za mocno p2w, a TF jest zbyt dziwny :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...