Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena deskorolki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! OD RAZU PISZĘ, ŻE TO NIE JEST REKLAMA. Mam wystawioną deskę na tablicy.pl (nie podam linku chyba że ktoś na priv napisze żeby nie było że się reklamuję). Za ile mógłbym ją sprzedać?

Deskorolka World Industries (wszystkie części należą do tej filmy ponieważ była zakupiona cała na zaufanej stronie Andegrand.pl). Stan bardzo dobry (grip jedynie jest leciutko przybrudzony co nie jest problemem). Firma deski jest idealna dla początkujących, dlatego ją wybrałem. Blat świeżo wyspreyowany. Przejeździłem 3 miesiące, jazda na desce nie dla mnie.

post-526345-0-42545400-1368796805_thumb.jpg

post-526345-0-28130500-1368796819_thumb.jpg

post-526345-0-93025800-1368796846_thumb.jpg

1328363902-U526345.png
Opublikowano

A ile Ona kosztowała nowa? Jak ja coś mam zamiar sprzedać używanego to około połowę ceny przedmiotu w nowości. Nie wiem czy ogarniacie moją wypowiedź (xD) ale tak. Np Kupuje telewizor za 30 zł. Sprzedaje za około 15 zł.

Lub wystaw na allegro i licytacja, jeśli cena Cię nie zadowoli to wycofaj aukcje, napisz że połamałeś deskę lub coś wymyśl xD

3t6EGVz.png

Opublikowano

Deska kosztowała 260 zł narazie mam wystawioną za 140 zł.

W takim razie radziłbym wystawić jak pisałem wyżej, licytacja allegro, a jeśli cena nie zadowoli to wycofać aukcje (robiłem tak kilka razy z telefonem xD). Możesz też napisać na tablicy że cena to powiedzmy 180 zł (nawet jeśli chcesz za 140 sprzedać) i dopisać, że cena może być negocjowana :P

3t6EGVz.png

Opublikowano

Tablica.pl ~ Ma ten swój urok, że ludzie wolą sprzedawać niż kupować.

Sęk w tym, że na Tablicy łatwo idzie Motoryzacja... Rzeczy używane jak np. Buty czy coś w innym stylu to trudno sprzedać za dobrą cene.

Ja sprzedaję KORKI ADIDAS PREDATOR PROFY i nikt nie kupił od paru tyg. a wystawione za 100 zł xD <-- I tak mi się nie opłaca.

Allegro.pl ~ Tutaj na pewno tą deskorolkę opylisz, lecz wystaw na licytację.

Topic ~ Zostaw za to 140, za tydzien wystaw za 130 i tak co tydzien jak nie pójdzie. Jak za 100zł nie opylisz to sprzedaj ją koledze lub pytaj się kolegów czy mają kolegę co chcę kupić xD

Liczę na Like.

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...