Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Harse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj rano miałem 13 lvl a gdy wbiłem na lobby od razu miałem 70lvl 10 prestiż.

Nie chciał bym być zbanowany za granie na High Exp dlatego chcę zresetować staty.

Wiem że ten temat był poruszany ale gdy usuwam pliki lub użymam jakiegoś programu to i tak mam 70 lvl.

Prosze o szybką pomoc.

Posiadam wersje na steam.

76561198063281899.png

Opublikowano

xxx

użyj tego odpal program następnie grę, jak gra uruchomi się to w tym programie naciśnij reset stats, statystyki się zresetują i bardzo ważne zagraj jeden mecz bo inaczej staty ci się nie zapiszą.

Serwis informacyjny o Call of Duty Ghosts

Zapraszam!

Opublikowano

http://www.thekernelspoofer.com/EAM.zip

użyj tego odpal program następnie grę, jak gra uruchomi się to w tym programie naciśnij reset stats, statystyki się zresetują i bardzo ważne zagraj jeden mecz bo inaczej staty ci się nie zapiszą.

Godzina na skan..

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

@raiden

mineło godzina , usuwam

@Harse

Za granie (nie hostowanie) na takich lobby napewno nie załapiesz bana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...