Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bug Splat

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Witam.

Czy Bug Splat to jest wina Riotu? Bo dostałem dziś rano unbana, zacząłem grać rankeda i jeb bug splat. Spadam w dywizji i dostaje bana.

Moge pisać do Riotu aby oddali mi moje LP oraz dali unbana?

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Bug Splat może wystąpić zarówno z powodu niedoróbek Riotu (szczególnie po patchu), jak i również z Twojej winy (masz jakiś syf na komputerze).

Zawsze możesz pisać do supportu, ale nie sądzę żeby oddali ci LP, unbana może dadzą, jeśli będzie to uzasadnione, o ile odpiszą prędzej niż termin bana.

Opublikowano

Możesz spróbować poprosić o UB, ale tylko wtedy kiedy posiadasz dowody występowania bug splata, chociaż Riot czasem odpisuje w takich odstępach czasowych, że czasem lepiej zwyczajnie odczekać.

LP nie przywrócą, bo FAQ, które utworzyli mówi że ekipa Riotu nie ingeruje i nie zmienia nic w systemie lig i dywizji.

Bug splat to na ogół błąd u gracza, rzadko kiedy jest winą Riotu, on ma za zadanie wyłapać bugi a nie być bugiem (od tego opcja raportuj bug).

@down Tak

Znawca
Opublikowano

Ja nie mam żadnego syfu na kompie. A dowód bug splata to poprostu zrobić ss jak mi on wyskoczy?

-----------------------

Znawca
Opublikowano

Mam kolejny problem. Próbowałem naprawić to tymi kułeczkami u góry w prawym rogu jednak po godzinie nadal było 0%. Postanowiłem, że to przerwę gdy teraz próbuję włączyć gre to mam mega długą aktualizacje i cały czas gdy dojdzie do 30% wyskakuje jakiś problem.

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...