Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WTF REALLY HECARIM

MistrzMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dzisiaj pobieram patcha wbijam na soloq rozegrać awans wybieram mojego main championa czyli hecaa.... no właśnie i tutaj leży cały problem bo nie mam go na liście! Kupiłem go kilka dni po tym kiedy wyszedł, grałem nim wczoraj nic nie sprzedawałem ale go po prostu nie ma, żadne rp za skiny ani ip nie są zwrócone. Jeżeli to jakiś bug tak jak np. był z Syndrą czy Treshem to jeśli można napiszcie, bo ja tam gdzie wyświetlają się informacje mam cały czas rozłączono z PvP.net i nic nie mogę przeczytać =(

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Aha, w takim razie dziękuje, PS. Można wiedzieć jaki? d: bo ten awans bez hecy i tak przegrałem :P

Tak jak Szymico napisał, Hecarim został tymczasowo zablokowany przez Riot z powodu bugu, nie ma jeszcze oficjalnej informacji o nim, jednak można snuć przypuszczenia. Jednym z takich przypuszczeń jest jego E, które ignoruje tekstury i powoduje BLOK.

Na tym filmiku bardzo ładnie ukazane:

17:05 (golemki)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...