Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Rp 4000zamiast400 :D

Tutka0155

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odkryłam zajebistą rzecz w LoL'u.

Odkryłam tzn mój kolega że za przyznawanie 400RP po wbiciu 4lvl odpowiedzialny jest client a nie sama baza riota.

Wystarczy pogrzebać w xxx pliczkach i za pomocą notatnika zmienić wartość i zamiast 400RP otrzymuje 4k :DDD

Przetestowałam już 3konta i sie sprawdza xD jebać refy.

Opublikowano

Wątpie, żeby tak było, Riot nie jest aż tak głupi, żeby zrobić tak prostą lukę dla graczy. Podaj jakieś screeny jako dowód, inaczej nie uwierzę. Poza tym przydałyby się nazwy pliczków, które należy wyedytować.

W mojej opinii to już czytając to wygląda mi na 100% fake, zbyt łatwe a free RP'ków w ten sposób uzyskać nie można.

Oceny samej sztuczki teraz wystawić nie mogę, bo nazw plików nie podałaś, czekam na nie, a potem dokończę wypowiedź.

edit.

@down, to po co stworzyłaś temat do spamu? żeby mieć respekt wśród innych?

Opublikowano

Jeżeli podam nazwę to w next patchu to zmienią jak juz nie przeczytali tego tutaj..

kolega chce zarobic na tym;d

Kręci filmik już na udowodnienie

Opublikowano

Trzeba być ZJEBANYM człowiekiem, by w to uwierzyć, a niestety, na MPC sporo jest tępych nieogarów, slogan strony przyciąga gimbaze :D

Opublikowano

Daj jakieś dowody, filmik, ss, byle co.

Póki co zamykam, jak będziesz miała filmik/ss czy coś innego to otworzę. Bo tak to się tylko niepotrzebny spam robi.

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...