Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Turniej :" Best Riven MPC".

Pro kiki Junior

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chemy turniej?

• Tak
      4
    • Nie
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co Wy na to żeby zrobić taki turniej?

Gralibyśmy na topie, mapa 5vs5, można się cofać, nie robimy jungli.

Czemu Riven? Wydaje mi się, żę gra może być ciekawa przez jej dynamiczność.

Głosować. :>

w83od2.jpg

Opublikowano

Mogłoby wypalić, chociaż moim skromnym zdaniem przydałoby się rozszerzyć nieco listę dopuszczalnych championów, samą Rivenką trudno będzie zdobyć uczestników, bo nie każdy ją ma. Ja jestem na tak, z tym że jeszcze lepiej byłoby gdybyśmy wykrzesali jakąś zgodę od administracji i skombinowali jakieś nagrody, by przyciągnąć uczestników :-)

Opublikowano

Ja pitole. Znalazł się gość, który wy-main-ował sobie Riven i chce teraz każdego rozpierdalać bo jest taki pro elo elo. Jestem na nie bo turniej robisz tylko i wyłącznie przez swoją prywatną zachciankę/wizję. Jeżeli jednak tak bardzo chcesz z kimś powalczyć 1 vs. 1 to zapraszam do działu "pojedynki". Uwaga! Promocja specjalnie dla Ciebie! Chciałbym utrzymać Cię w przekonaniu iż jesteś "best riven eu" ( btw. Bardzo oryginalnie) Specjalnie dla Ciebie przegram mecz przeciwko tobie abyś mógł zaspokoić swoje żądze zwycięstwa -_-

Diss_Stream.png

Opublikowano

Jestem za zorganizowaniem takiego turnieju, ale nie postacią Riven.

Ale osobiście pomysł turnieju mi się podoba i mogłoby być ciekawie.

Opublikowano

Ja pitole. Znalazł się gość, który wy-main-ował sobie Riven i chce teraz każdego rozpierdalać bo jest taki pro elo elo. Jestem na nie bo turniej robisz tylko i wyłącznie przez swoją prywatną zachciankę/wizję. Jeżeli jednak tak bardzo chcesz z kimś powalczyć 1 vs. 1 to zapraszam do działu "pojedynki". Uwaga! Promocja specjalnie dla Ciebie! Chciałbym utrzymać Cię w przekonaniu iż jesteś "best riven eu" ( btw. Bardzo oryginalnie) Specjalnie dla Ciebie przegram mecz przeciwko tobie abyś mógł zaspokoić swoje żądze zwycięstwa -_-

Pierdolnij się w łeb, przeczytałeś to co napisałem? o.O

Riven będzie okej bo jest mobilna więc akcja będzie dynamiczna, ja pierdolę o.O

w83od2.jpg

Opublikowano

aahahah chcesz żebyśmy grali tylko i wyłącznie riven bo pewnie nią tylko grasz... robiąc taki turniej, zwyciężysz i będziesz się podniecał... kiedy to inni gracze nie graja tylko jedną postacią a po 2 są lepsze i "mobilniejsze" postacie...

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Dobra sugestia, ale turniej tego typu mamy już w planach :)

Tymczasem pozwolę sobie zamknąć, żeby nie zostawiać tematu do spamu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...