Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WierzbaMT2 [Dedyk]

Dorkies999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi sie wydaje ze to FAKE, do wyludzania kont

Źle Ci się wydaje. Maksymalny poziom to 250 mapa jedynie od 100 lvl , ponieważ jest bardzo szybki exp.

Opublikowano

Na razie nic się nie dowiemy. Z aktualnej prezentacji i tego co napisał założyciel tematu wynika, że serwer będzie Easy/PvP. Pewnie więcej dowiemy się jak napisał w godzinach popołudniowych.

Pozdrawiam.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Proponuje zamknac temat... to jest wylegarnia spamu.. gorszej prezki w zyciu nie widzialem, nic nie wnosi ona nic nie oznajmia... syff

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Wyłudzenie kont i tyle. Nic w prezentacji nie ma, serwer zrobiony na ''odpieprz'', zresztą jak widać. Zero informacji jaki typ, bony itp.

Moim zdaniem serwer to będzie wielki nie wypał jeśli on ma być na serio i tyle ode mnie.

//Popatrzcie pod tematem, taki serwer już... był...

Opublikowano

Wyłudzenie kont i tyle. Nic w prezentacji nie ma, serwer zrobiony na ''odpieprz'', zresztą jak widać. Zero informacji jaki typ, bony itp.

Moim zdaniem serwer to będzie wielki nie wypał jeśli on ma być na serio i tyle ode mnie.

//Popatrzcie pod tematem, taki serwer już... był...

Hahaha.. Wyłudzenie konto do czego? ;D

Opublikowano

Źle Ci się wydaje. Maksymalny poziom to 250 mapa jedynie od 100 lvl , ponieważ jest bardzo szybki exp.

Smieszny jestes? Wrzuciles gotowca, pliki derina, moze edytowane, albo i wrzucone handlarze z rykoxa ? czy innych gotowcow

Pobierzcie sobie clienta derina i bedzie wam dzialac :) all

Opublikowano

Prezentacja na odwal się. A jak to mówią jaka okładka taka książka .

Nie wbije.

Jeszcze na nazwa też nie za ciekawa.

ps.

Są nowe mapy ?

Nowe moby ?

Mounty?

System ulepszeń ?

Pety ?

Ulepszacze ?

mojasygnan.png

Opublikowano

pety sa u npc po 2 jezeli chcesz server pvp to cos dla cb nic po za tym bronie sa na 100lv wiec szalu niema zbr tez bronie graficznie sa fu

najwieksze - servera

1 jezeli chcesz expic naormalnie nie wbijesz 250lv w tydzien

2 bug na exp jest w 5 min mozna wbic 250 :)

3 pety nic nie daja -.- zbugowane sa

4 administracja wydaje sie dziecinna

5 to tyle

NIE ZACHECAM DO GRY NA TYM GO*NIE :)

Opublikowano

Ten serwer juz startowal pod nazwa BrzozaMT2.

Lepsze prezentacje maja serwery hamachi,z tej nic sie nie dowiedzialem.

Chyba,ze to cos jest hamachi wiec zwracam honor.

Aczkolwiek na serwerze nie zawitam

Srij9JT.png

Opublikowano

Też by mi się wydawało że fake, ale kiedyś gadałem z kolegą który ma kolegę... z pieniędzmi i chciał mu zasponsorować żeby zrobił serwer.

Jako że jest on początkującym to zrobił serwer - dedykowany, ale jak wiemy zrobił go na gotowych plikach..

Wg. mnie jak napisali że są początkującymi.. to właśnie może któryś z nich ma hajs i postanowili zrobić serwer.. tak dla fun'u żeby po prostu mieli dużo graczy na własnym serwerze

:D

Osobiście nie zagram.

Niech administracja uważa.. żeby nie rozdawać żadnych eq bo wtedy to już w ogóle nikt nie będzie tam grał. ;>

//Reklama OFF.

Opublikowano

Serwer odstrasza, nie posiadacie forum. W ogóle serwer godny pogardy. Strona derin, nawet grafika cooltext. Założę się że za parę dni lub miesięcy już padnie. Dziękuję za grę. Nie polecam. + Prezentacja Odstrasza jak sam serwer.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...