Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lineage 2 PL-Jaką wybrać postać do expa(Nowy gracz)

Penetrator8GB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jutro zaczynam grać w "Lineage 2 PL oficjal serwer"Grać będę pierwszy raz możecie mi doradzić jaką wybrać postać do expa(PVE)Narazie chcę tylko poznać grę itp pvp nie interesuje mnie no chyba ,że w ten sposób postać 50% do pvp i 50% do pve ;).Proszę nakierować mnie oraz jeśli ktoś może podać bulid skili/statystyk itp.Pozdrawiam 8GB ;)

Opublikowano

Na początek interlude a nie syfiaste GOD. Jak ogarniesz sobię interlude to potem łatwiej ogarniesz God. Co do profki to polecam ci Tank/Mont ork łatwy do ogarnięcia, a il fajnie sie nim expi. A z magów to hm... SH ? Może SPS.

//gif w sygnie

Opublikowano

Ta , ta , każdy wie że interlude to były czasy , ale jeśli chcesz zaczac gre to polecam Polski serwer , łatwiej do ogarnięcia , zagraj sobie np. issem

łatwo sie expi orkiem szamanem ;p

Opublikowano

Gram orkiem zbrojmistrzem tutaj wszystkie skile się wykupuje czy konkretny bulid jest?

Jak możesz zauważyć, w menu Skilli masz 3 zakładki. I w trzeciej powinieneś mieć coś takiego jak rozwinięcie. Tam możesz za SP ulepszyć skille.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...