Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Urządzenie pokoju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałbym sobie urządzić pokój w stylu lat 70.,80. w Ameryce (takie vintage)

wszystko obrazki, plakaty, naklejki, zasłony, koce na tapczan wszyyyyystko itp. :3

z góry dzięki

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Jemu chyba chodzi o podawanie linków do stron na aukcjach :O
@topic
Mógłbyś zadać pytanie? Albo powiedzieć o co dokładnie Ci chodzi? :D

Opublikowano

:) Chodzi mi o tak właśnie jak to ująłeś wysyłanie do ston o aukcjach itp.

tak, żebym mógł urządzić sobie pokój w tym stylu

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Ja to bym proponował nie zaczynać od samych rekwizytów do pokoju, a od bardziej elementarnych rzeczy jak ściany na przykład. Polecałbym poszukania ludzi,którzy malują ściany (mogą być chłopaki od graffiti) aby pomalowali Ci je w te klimaty. Już same ściany mogłyby przepięknie przyklimacić pokój. Sam chciałem tak zrobić na ścianie gdzie mebli nie mam z tym,że odnośnie sceny wojennej. Zastanów się nad tym, bo od tego powinieneś zacząć według mnie. :)

Opublikowano

Nie, jakie aukcje? Znajdź sobie odpowiednich ludzi, którzy w pokoju ściany pomalują Ci w klimaty lat 80 czy 70. Nie wiem. Jakieś graffiti miasta z tamtych lat czy jakiś charakterystycznych rzeczy pochodzących z tamtych czasów.

Opublikowano

Lata 70? Ok, ściany pomaluj w patterny - szachownice albo jakieś wzory w ciepłych kolorach :)

Na ściany poprzyklejaj stare winyle, nadadzą klimatu i znajdziesz je za grosze na różnych bazarach itp...

Dodaj do tego jakiś plakat w stylu vintage, łatwo kupić w media expert, empikach i allegro :) Na przykład :

50-feet-woman.pngPACIFIC-RIM-Vintage-Poster.jpg

Coś w tym stylu.

Kup jakąś jaskrawą narzutę na łóżko i jeśli jeszcze ci mało to do tego dorzuć klasyczną, lampę z lawą :D

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Lata 70? Ok, ściany pomaluj w patterny - szachownice albo jakieś wzory w ciepłych kolorach :)

Na ściany poprzyklejaj stare winyle, nadadzą klimatu i znajdziesz je za grosze na różnych bazarach itp...

Dodaj do tego jakiś plakat w stylu vintage, łatwo kupić w media expert, empikach i allegro :) Na przykład :

50-feet-woman.pngPACIFIC-RIM-Vintage-Poster.jpg

Coś w tym stylu.

Kup jakąś jaskrawą narzutę na łóżko i jeśli jeszcze ci mało to do tego dorzuć klasyczną, lampę z lawą :D

Lub właśnie zamiast malować ściany w szachownice niech znajdzie kogoś kto mu taki plakat namaluje na ścianie.

Opublikowano

Lub właśnie zamiast malować ściany w szachownice niech znajdzie kogoś kto mu taki plakat namaluje na ścianie.

Artyści to prawdziwi skurwysyni, za taki plakat zażyczy sobie skubany z 700zł a i jeszcze ciężko znaleźć dobrego co by roboty nie spieprzył taniej mu wyjdzie samemu pomalować w szachownicę i na to plakat w antyramie szklanej bądź PCV :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Parę plakatów na scianach, lub może namalowane auta tamtych czasów? Koc chyba różnicy nie robi, i poszukaj sobie jeszcze jakichś fajnych meblie, i gotowe.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Artyści to prawdziwi skurwysyni, za taki plakat zażyczy sobie skubany z 700zł a i jeszcze ciężko znaleźć dobrego co by roboty nie spieprzył taniej mu wyjdzie samemu pomalować w szachownicę i na to plakat w antyramie szklanej bądź PCV :)

Ano gdyby prawdziwego fachowca chciał to tak,ale może w jego okolicy są taki chłopaki jak u mnie. Ze Świętochłowic pochodzą, mają grupę ChropSport, genialnie malują i zrobiliby to za małą kwotę. Wystarczyłoby im kupić farby, a robocizna by była tanioszką :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...