Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Masa/limit obciążenia

Havoc3xT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć kurde gram w tą gre tyle czasu do dopiero dzisiaj mi powiedzieli ze inni mają "masa/limit obciązenia" z przecinkiem. a ja mam na kazdym czołgu tylko równą liczbę i nie wiem czy wejdzie mi jeszcze działo na stockowe gąski np. To jest moze jakiś mod czy dlaczego tak mam? Reinstal był ale nic nowego się nie stało :P Dzięki .

http://www.iv.pl/images/95654296547635986649.jpg

Dokładnie czemu mi pisze np 24/27 a innym 24,62 / 27 ?

Opublikowano

Ja wiem ile wazy działo przykladowo to co mam 1.500kg a następne 1.999kg. Na czołgu mi pisze np. 66/67 t i tak naprawe nie wiem czy mam to 499kg wolnego czy nie bo nie pokazuje mi dokładnego obciązenia .

Opublikowano

Ja wiem ile wazy działo przykladowo to co mam 1.500kg a następne 1.999kg. Na czołgu mi pisze np. 66/67 t i tak naprawe nie wiem czy mam to 499kg wolnego czy nie bo nie pokazuje mi dokładnego obciązenia .

Jak masz po prawej stronie w garażu napisane że czołg obecnie waży 66t na 67t to znaczy że masz obecnie 1t wolnego udźwigu. Jeśli obecnie zamontowane działo waży 1,5t a chcesz zamontować działo 2t to CI spokojnie wejdzie. Zostanie ci 0,5t.

76561198001815076.png
Opublikowano

@up ale ja wszędzie mam pełną liczbę ;/ na kazdy, czołgi pisze ze niby ta 1t wolnego a czasami siatka nie wejdzie a wazy 100kg ;d

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...