Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać w majntkafta

rydzolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć na wstępie powiem żę mam 9 lat i marzę żęby grać w majnkrafta.

Proszę mi powiedzieć co mam zrobić żeby w to grać ile ta gra kosztuje bo ja nie wiem , i nie wiem czy rodzice mi by dali na grę bo jestesmy biedni.

No więc skąd kupic grę .

Słyszałem też że można grać z innymi graczami na takih serwerach , powiedzcie jak to robić . Jak wejde na serwer to jak tam sie gra bo nie wiem uderza się innych mieczami czy sie buduje razem z nimi?

I są jakies poradniki do gry bo ja nie wiem jak grać i się trochę cykam tak po nocy bo tam podobno chodzą duchy,

No więc proszę o pomoc.

powiecie?

Opublikowano

Więc tak gra kosztuje 80-90 zł na minecraft.net
Ale możesz mieć ja za darmo na stronie
Tylko musisz ja porać to jest wersja non premium
Czyli na serwerach nie będziesz mail skina

Opublikowano

Jako że forum zabrania rozszerzania piractwa, mogę Cię jedynie skierować na minecraft.net. Tam pod przyciskiem Buy now! pisze or play the demo. Jako iż śmiem sądzić iż w angielskim nie jesteś jakimś mistrzem, demo to wersja demonstracyjna, czyli niepełna wersja oryginalnej gry z ograniczonymi funkcjami. Z tego co widzę, to do możliwości uruchomienia tego guziczka trzeba mieć konto. Założysz, klikniesz to i powinieneś móc grać w wersję demo. Jeśli coś jest nie tak to pisz do nas i Ci pomożemy, ewentualnie poproś o pomoc kogoś starszego, który to ogarnia.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

Jako że forum zabrania rozszerzania piractwa, mogę Cię jedynie skierować na minecraft.net. Tam pod przyciskiem Buy now! pisze or play the demo. Jako iż śmiem sądzić iż w angielskim nie jesteś jakimś mistrzem, demo to wersja demonstracyjna, czyli niepełna wersja oryginalnej gry z ograniczonymi funkcjami. Z tego co widzę, to do możliwości uruchomienia tego guziczka trzeba mieć konto. Założysz, klikniesz to i powinieneś móc grać w wersję demo. Jeśli coś jest nie tak to pisz do nas i Ci pomożemy, ewentualnie poproś o pomoc kogoś starszego, który to ogarnia.

Zabrania , ale wyjatkiem jest minecraft :)

@topic

Pobierz ten launcher by Geoning i graj ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/481266-minecraft-darmowy-launchergra/

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Te błędy to celowo?

@Topic

Tak, pobierz launcher by zyczu i grasz. Pomożemy ci ogarnąć minecraft.

Opublikowano

@UP

Nie celowo, chłopak ma dopiero 9 lat ^^

@TOP

Jest wiele darmowych launcherów - na MPC w tym dziale znajdziesz temat z ich spisem. Co do kupna, koledzy wyżej już chyba wytłumaczyli, jak to wygląda/ile kosztuje ;)

Z ogarnięciem Minecrafta nie ma problemu - na YT jest masa filmików, gdzie ich autorzy prezentują podstawy gry (jak zacząć grać, jak przeżyć, zdobywanie jedzenia, przetrwanie nocy, coś więcej o Itemach itd.) Wystarczy wejść i poszukać ;)

@EDIT

Nie ma się czego bać - to tylko kwadratowa gra, w nocy nie ma duchów, tylko inne stworki (zombie, szkielety, creepery), o których dowiesz się z YouTube, zapewne :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

@Up

A tylko może włączyć pokojowy i nie ma stworków. Co do minecraft-zobacz na yt filmiki od skkf czy MisterCe.

Opublikowano

i się trochę cykam

Hahah, chyba to jest trolling ;) Jeżeli nie wiecie o co biega to wpiszcie to na YouTube :D

A jeżeli to na serio to polecam MinecraftWiki oraz wszelkiego rodzaju poradniki Minecraft - pierwszy dzień.

The past is just data. I only see the future. - Ayrton Senna

Opublikowano

@up (jakby co chodzi o reklamę forum)

Wybija się?

Wątpie :c

@offtopic

Ten cały temat to na pewno trolling -_-

Podsumujmy:

1. Nick

2. Treść postu

3. "9 lat" i tak pisze, znam 9-cio latki które piszą lepiej ode mnie :c

76561198044975849.png

Best Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...