Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FamousRPG[1.5.2][Survival + Frakcje][Mcmmo][Eventy][Spolszczenia][Rekrutacja: ON]

Slupik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer bardzo przyjemny, w szczególności kiedy posiedzimy przed ekranem komputera dłużej, fabuła gry może nie jest przesadnie rozbudowana ale właśnie z tego powodu serwer ma swój urok, na prawdę polecam...

@EDIT

Jedyną słabą stroną tego serwera jest to, że można kupić Moderatora, Admina, OP, GM, itd. Przez SMS. Nadal mówię że polecam ten serwer, a to właśnie jego słaba strona.

''Gdy pisk opon słychać z dala, to ktoś bokiem zapier***a''

Cześć, jestem znany pod pseudo Proceente(Procent).

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

Opublikowano

Taka wzmianka:

sVIP i VIP, jak również GM o ile wiem zawsze są za SMS ewentualnie za filmik na YT, więc tu się nie wyróżniamy i to normalny proceder

A co do OP za SMS:

Przez parę dni prowadziłem rekrutację wśród osób które znam i obecnie jest komplet. Będą oni testowani, a gdy któryś odpadnie trafi na niego inny kolega z listy oczekujących(kolejki jak w naszej służbie zdrowia xD ). Oczywiście serwer potrzebuje funduszy dlatego prowadzimy rekrutację za SMS, która dodatkowo zasila nasze szeregi. Nie wykluczam oczywiście dostania op-a osobom z którymi wcześniej nie grałem, ale dla nich przede wszystkim jest opcja SMS, a gdy faktycznie zaufam komuś to dam i za free.

Bardzo dziękuję za pochwałę serwera ale proszę również o wyrozumiałość w sprawie finansów - serwer musi się utrzymać.

Opublikowano

Dziś event o 20:00 zapraszam!

Będą też być może mniejsze eventy w ciągu całego dnia - dziś weekend i zabawę czas zacząć :D

Dziś event o 20:00 zapraszam!

Będą też być może mniejsze eventy w ciągu całego dnia - dziś weekend i zabawę czas zacząć :D

Opublikowano

Nie polecam serwera wbijem gosciol sie zabil poplakal sie i napisal do admina admin tepnol mnie i zabic co to ma byc... administacja przyjebana pewnie ma z 10 lat... do dupy serwer..

Opublikowano

Mógłbyś powiedzieć coś więcej? Postaram się tym zająć i napisz jakie eq straciłeś i czy Twój nick jest taki sam jak w grze? Jeżeli nie to proszę podaj.

I proszę byś nie oceniał serwera po 1 adminie i graczu bo graczem może być każdy a 1 admin to nie cała administracja...Poza ty serwer jest jeszcze młody i trwa rekrutacja, a zarazem testy ekipy.

Opublikowano

Zakaz umieszczania linku do forum w publikacji serwera.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...