Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zoom w snajperce i pistolet.

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem dzisiaj Jtiger i pograłem trochę, ok. 2h. Nabiłem te prawie 100 killi z L96A1 i chodzi mi o zoom. Może to spam,ale zauważyłem, że luneta snajperska rangeace pozwala tylko na jedno przybliżenie zoomu,tj. gdy kręcę potem kółkiem, to dalej nie powiększa. Czy to normalka,bo nieraz widziałem, że ludzie wyciągają 200+ ranged kille,a ja nie potrafię trafić z A do D na Oman. Gram na low.

I jeszcze pytanie: czekać na m1911 czy coś innego kupić? Pozdrawiam( nick w grze JokerPlayFew).

Opublikowano

tak to normalka . mam ten sam zestaw .. a jak inni na omanie wyciągają tyle randeg kill to pewnie dlatego ze mają dobrego kompa i grają na najlepszej grafice .

Opublikowano

Jest jakiś sposób na zmniejszenie mgły?

Wyższe ustawienia graficzne.

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

Mam kompa, że ledwo średnie uciagnie i są lagi.

Innego sposobu nie ma.

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

Wyciągają "RANDŻE" takie bo ogarniają gre.

Jak grasz na Wysokich to widzisz dobrze i wtedy Ranga możesz dobrego dać. Ja miałem Ranga 198 M z L9 a gram na niskich :D

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Ja mam "Randża" ze 152 m. To mój pierwszy taki head. Ja bym tak chciał widzieć, bo np. wróg sobie campi z D do C tak ok. 200 m i ja się wkurzam. Ale spokojnie wbijam 2k punktów za rundę;pierwsza runda z Jtigerem: 11/7

Opublikowano

Sposób na poprawienie grafy nawet i na średnich to edycja pliku general.con oczywiście zgodnie z Ea czyli nie zagraża nam za to ban.

Do pliku trzeba dodać 2 nowe liniki kodu.

Dodaje już gotowca jak ktoś chętny (plik general trzeba będzie wypakować do folderu bf który znajduje się w dokumentach):

http://www35.zippyshare.com/v/97691254/file.html

Scan:

https://www.virustotal.com/pl/file/a62b8d25c12bfe286f1501a057b9c26a7bc7830b6c2cda14c531dde6a08f8915/analysis/1368780077/
Opublikowano

Mam kompa, że ledwo średnie uciagnie i są lagi.

W punkbuster pogrzebać i będziesz miał zamiast mgły czarne tło i lepiej będą widoczni przeciwnicy. Nie radze używać bo możesz mieć bana na PB więc chyba odpada :)

Opublikowano

dokup do l96 lufe precyzyjną.... i będziesz mieć większy zasięg :) i tak wgl to l96 nie jest na campienie ... po 150M+ kula zaczyna opadać całkiem w innym miejscu.... na grafice LOW nie osiągniesz tego co sniperzy na grafice wysokiej niestety ... jak już chcesz próbować campić to kup m95 i precyzyjną lufe :)

YAY

Opublikowano

Ehhh... ja nie lubię kampić w jednym miejscu. Wole zabić z 3 z 60 metrow,potem inne miejsce i gram.

Opublikowano

No to w czym problem? ;) Mgła na low jest po jakichś 200 - 250 metrach :D Z 60 to nawet na super low widać. A, i na takiej odległości bardziej polecam standardową lunetę. Ta z zoomem się zbytnio nie nadaje na bliski, bo i mniej intuicyjna, i czasem można zapomnieć z powrotem oddalić :D Potem chcesz kogoś zdjąć w sytuacji 1 na 1, przybliżasz... a tu drzewo na cały ekran czy coś :D

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...