Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko w necie zarobić z 40 zl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czym jest to PPA bo na pewno nie Polski Portal Amigowy ani Przegląd Piosenki Aktorskiej...

A co do UP to nie troll, tam to dopiero kasa leci ale trzeba mieć "kuciape" a nie "sisiora" :(

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

@Jarek

Aby zarobić cokolwiek na PPA trzeba poświęcić na początek dobrych parę dni/tygodni, żeby cokolwiek się ruszyło + znaleźć sobie mentora także wyp******** z takimi radami.

Opublikowano

Tylko PPA, na niczym innym szybko i tak dużo w necie nie zarobisz.

Wlasnie mi by sie przydalo cos w max pare dni. Sam myslalem o PPA, ale nie wiem czy moj sposob by dzialal. Ale PPA i tak za dlugo troche

@ Topic

Jakies pomysli z grami, robienie kont, wbijanie lvl itp itd. Nie mam zadlego pomyslu

Opublikowano

@Jarek

Aby zarobić cokolwiek na PPA trzeba poświęcić na początek dobrych parę dni/tygodni, żeby cokolwiek się ruszyło + znaleźć sobie mentora także wyp******** z takimi radami.

Gówno prawda. Jeżeli sam zajmiesz się promowaniem i naprawdę będziesz zapierdalał to już w tydzień możesz zacząć zarabiać. Jak podpierdolisz komuś film z YT i wrzucisz 4 pliki to się nie dziw, że nic się nie ruszyło...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Gówno prawda. Jeżeli sam zajmiesz się promowaniem i naprawdę będziesz zapierdalał to już w tydzień możesz zacząć zarabiać. Jak podpierdolisz komuś film z YT i wrzucisz 4 pliki to się nie dziw, że nic się nie ruszyło...

Fakt. Grunt to dobre promowanie strony i oryginalna nisza. Nie polecam wrzucać filmików na YT bo jest to poprostu nie opłacalne.

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Fakt. Grunt to dobre promowanie strony i oryginalna nisza. Nie polecam wrzucać filmików na YT bo jest to poprostu nie opłacalne.

Opłacalne tylko trzeba je robić dobre i w miarę możliwości promować też linki z YT żeby natrzepać wyświetleń (Strony i boty nabijające wyświetlenia to też dobry pomysł :))

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Kurde to moj temat czy wasz ??

Chcecie to zakladajcie swoje tematy / dyskusje ... Ja oczekuje odpowiedzi na zadane moje pytanie.

Kolejne tego typu posty jak up'y bede raportowal

@UP 1 wyswietlenie na minute albo lepiej, przy bocie, zanim zmieni IP zanim ponownie sie wlaczy, zanim wejdzie w strone, wiec nie wiem czy to takie oplacalne. Trzeba by bylo pare ladnych dni na kilka tysiecy wyswietlen, a co dopiero parenascie tysi wyswietlen.

Opublikowano

Kurde to moj temat czy wasz ??

Chcecie to zakladajcie swoje tematy / dyskusje ... Ja oczekuje odpowiedzi na zadane moje pytanie.

Kolejne tego typu posty jak up'y bede raportowal

Przecież to są porady dotyczące szybkiego zarobku na PPA...

TOPIC

Jeśli jesteś grafikiem to poszukaj zleceń. Możesz coś sprzedać na allegro lub robić commisions na zamówienie na deviantarcie jeśli masz talent plastyczny :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Zadnych talentow artystycznych :D Szukam czegos latwego.

Ostatnio bylo z nagrywaniem glosu przez 2h za 100+ zl ale juz zakonczyli.

Cos w tym stylu nie znacie ?

Nawet jak bym mial te pare dni poswiecic.

Bo w PPA nie wydaje mi sie bym w tydzien cokolwiek zarobil, moze grosze

Opublikowano

Osobiście bym wykupił taniego bota w Dark Orbit wybocił nim nawet dobre konto i sprzedał jakiemuś dzieciakowi za podwójną cenę...

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Zadnych talentow artystycznych :D Szukam czegos latwego.

Ostatnio bylo z nagrywaniem glosu przez 2h za 100+ zl ale juz zakonczyli.

Cos w tym stylu nie znacie ?

Nawet jak bym mial te pare dni poswiecic.

Bo w PPA nie wydaje mi sie bym w tydzien cokolwiek zarobil, moze grosze

Jeśli ogarniasz co nie co to na majpej zarobisz dziennie ~5zł

Opublikowano

Zawsze można zarobić na grach internetowych, takich jak Metin2, Shakes Fidget lub WarZ (to ostatnie pierwsze trzeba kupić).

Jeśli masz czas to wbijasz jak największy level (SF, Metin), zbierasz jak najlepsze eq (all) lub zbierasz rzeczy i w paczkach sprzedajesz je na allegro po ~10-20zł (WarZ).

Ale to wymaga od Ciebie czasu, przynajmniej w tych dwóch pierwszych grach. Oczywiście te gry to tylko przykłady, może to być też LoL jak i Plemiona.

W WarZ wymaga to tylko zainwestowania tych 50 złotych na kupno, a potem tylko gra i zbieranie (z ekipą łatwiej ;))

~~ Dla maniaków DayZ, tam jest trochę inaczej i trudniej.

challenger.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...