Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WAŻNE! UPDATE CS'a DO WERSJI 25 APR 2013 !

Xoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga, dzisiejszego dnia Steam znowu zrobiło aktualizację steam'a !!!. Wszystkie dotychczasowe cheaty na setama przestały działać oraz zabezpieczono by nikt nie mógł cofnąć aktuzliacji. ! Prawdopodobnie mógł odbyć się update VAc'A !!!

PMK3yt4.png

Opublikowano

Podczasz uruchamiania steama jest update, ściągnąłem i wpisałem VERSION w konsolę, i zamiast marca był 25 kwiecień. Cheaty nie działają takie jak League Hack, Leis, HL1 Cracked by dead itd. VAC Checker'em jutro sprawdze czy był up VAC'a.

@edit

Przed chwiła chciałem spróbować przywrócić CS'a do 2k9 i nie działa, pyta o update. Stworzenie skrótu także nie pomaga.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Wiem, ale z Vavle nigdy nie wiadomo, przecież po tylu latach walnęli update cs'a to mogą w każdej chwwili dać up. facka.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Wiem, ale z Vavle nigdy nie wiadomo, przecież po tylu latach walnęli update cs'a to mogą w każdej chwwili dać up. facka.

To nie jest argument.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Ale przestały działać prawie wszystkie cheaty i nie da się przywrócić wersji do 2009 roku nawet gdy tworzy się skrót by nie odpalać gry z poziomu steama.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ale przestały działać prawie wszystkie cheaty i nie da się przywrócić wersji do 2009 roku nawet gdy tworzy się skrót by nie odpalać gry z poziomu steama.

Sprawdzę to jeszcze.

Opublikowano

Teraz żeby przywrócić CS'a trzeba ściągnąć stare .gcf . Mam link do poradniku ale nie wiem czy mogę tutaj udostępnić, bo już stare przywracanie tylko folderu już nie działa..

PMK3yt4.png

Opublikowano

@UP

Jest już jeden ;)

Dodałem go już na forum, ale czeka na akceptację moderatora.

@Down

Nie, to tylko ESP.

Opublikowano

Żeby przywrócić wersję na której działają haxy trzeba ściągnąć .ctf'ki stare które wsadza się do /steamapps/gry . Wpiszcie w google :

Jak przywrócić NAPRAWDĘ cs'a 2009. 

Wtedy działają wszystkie haxy, teraz nie wystarcza tylko przywrócenie starego folderu, bo wtedy wyskakuję błąd hw.dll :)

PMK3yt4.png

Opublikowano

I tylko ta metoda z przywracaniem csa będzie działała? A co, ze słyszeniem innych graczy steam?

Najprawdopodobniej tylko ta i wątpię, żeby było słychać wszystkich graczy ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

I prawdopodobnie wszedł silient update VAC'a ponieważ ludzie którzy używali organnera dostali baniki oraz VAC Checker to potwierdził :)

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...