Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno konta

ArT1203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio dręczy mnie pewna sytuacja, a mianowicie - Miałem konto w LoLu, 30 lvl i takie tak, i od pewnego czasu nie mam już tego konta, z przyczyn o których mówic nie chce, bo nie o tym jest temat. Ale przejdzmy do pytanie.

Czy warto kupić konto na allegro, czy innych serwisach, i jakie mam pewnośći, że kołeś od którego kupiłem konto, nie oszuka mnie? Czy pózniej sa jakies sposoby, na zabezpieczenie konta? Proslił bym o pomoc :)

Opublikowano

Nie ma żadnych zabezpieczeń na kupione konto.

Wystarczy, że sprzedawca napisze do suportu, że został on zhakowany, i odzyska swoje konto.

Chyba, że trafisz na jakiegoś uczciwego sprzedawcę, a nie na takiego, który chce tylko kogoś oszukać.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Lepiej wydać, te pieniążki na dopalacze PZ/XP i wbić samemu szybko 30lvl - nikt Cię nie oszuka, a zabawa z gry będzie zabawą. :)

~ Nie ważne gdzie jesteś, pamiętaj skąd pochodzisz.

Opublikowano

Najlepszym sposobem jest granie (od siebie dla siebie).

Graj od początku. naśladuj mnie między innymi :D

Mam 65 refków i gra niskimi lvl nie jest nudna a wręcz moim zdaniem ciekawsza iz wszyscy mają równe szanse [brak run itp]

Opublikowano

Tutka, jak wczesniej napisałem - "Nudzi mnie taka gra"

Odnosnie tego tematu, pisałem go, zeby sie dowiedzieć nieco wiecej o kupnie kont na allegro, albo na jakichs innych forach. Wiem już, żeby nie trafic na uczciwą osobę, która na prawdę chcę wymienić/sprzedać konto jest bardzo mała.

Opublikowano

Jak Cie nudzi gra na low lvl to poproś kogoś z 30 lvl żeby dodał Cię do gry, przy twoim 10 lvl będziecie grali na ok. 20 lvle, a jak masz 4 kolesi z 30 lvl to już nie będzie gra na low i dodatkowo trudniej dla Ciebie bo ty grasz bez run i wszystkich masterów ;p i też brak postaci, że tak powiem lvl-hard.

Opublikowano

Stanowczo odradzam- rok temu sam kupiłem konto w maju za bodajże 120zł do grudnia wydałem drugie 100zł. Dzień przed wigilią grałem w południe, wieczorem "Niewłaściwa kombinacja nazwy użytkownika lub hasła". Niemożliwe, że wirus bo nawet na mail nie dochodziło mi nic już z tego konta więc gościu który mi sprzedał te konto zrobił mnie z bambuko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...