Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Tania karta graficzna

obmaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko , poszukuje jakiejś taniej karty graficznej do procka Amd athlon 2 x2 255, która by nie pobierała dużo prądu bo zasilacz troche słaby (modecom mc carbon 620W) budżet do ok 100 zł (karta ma służyć tylko do grania w World of tanks)

Opublikowano

Siemanko , poszukuje jakiejś taniej karty graficznej do procka Amd athlon 2 x2 255, która by nie pobierała dużo prądu bo zasilacz troche słaby (modecom mc carbon 620W) budżet do ok 100 zł (karta ma służyć tylko do grania w World of tanks)

Za 100 zl to tylko kupisz jakas uzywana, albo nowa ktora i tak prawie Ci nic nie da. Dozbieraj do 300 zl chociaz

Opublikowano

mi chodzi tylko i wyłącznie o używki poza tym gdybym kupił jakąś karte za 300 zł to ograniczał by ją procesor

Opublikowano

Karty takie moga juz ledwo co dyszec, sam kiedys kupilem karte i to nie jedna a po paru tygodniach sie palily.

Nie ma sensu marnowac pieniadze na uzywki. Juz lepiej dozbierac i kupic cos lepszego ale nowego

Opublikowano

Karty takie moga juz ledwo co dyszec, sam kiedys kupilem karte i to nie jedna a po paru tygodniach sie palily.

Nie ma sensu marnowac pieniadze na uzywki. Juz lepiej dozbierac i kupic cos lepszego ale nowego

Gdybym "tryskał" pieniędzmi to pewnie bym kupił, akurat kolega ma tą 8500 i dobrze się sprawuje. Chcę jak najbardziej oszczędzić i nie chce super wydajnej karty a ta 8500 wydaje się w sam raz

Opublikowano

Najpierw to zmien zasilacz

Powinien wytrzymać przecież ten zestaw ledwo co 100W bd pobierał

Opublikowano

Zasilacz nie jest przypadkiem z czarnej listy :D?

W.g mnie jeśli masz coś brać ogarniętego to 8800 / 9800 GT.

Nic innego nie jest warte uwagi. Chodź fakt faktem proc jest za słaby nawet na tą karte ;p.

graphic.png
Opublikowano

@UP

Nie chodzi o moc zasilacza ale o jego linie, które ma słabe.

na lini 12V ma 468W więc chyba starczy ;d (wiem że pewnie 200 ale to i tak starczy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...