Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na co wydac pieniadze

Gqonvi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, aktualnie posiadam 14lvl, 1001 elo, 60 tys i 975 pieczeci. Mam zamiar wbic jeszcze jeden poziom i uzbierac 1000 pieczeci zeby kupic jakis zestaw z kartami. Myslalem o zwyklym zestawie "Zestaw", ale nie wiem czy przy mojej ilosci kart (530+) jest to w ogole oplacalne. Raz juz go kupilem, a reszte pieniedzy wydawalem po prostu na Pakiety Posilkow. Pytanie jest takie: Na co obecnie mam zbierac i czy warto kupic drugi "Zestaw".

Dodatkowo gram Inferno pod Garanta 4/4/0.

FyvzeeY.png

Opublikowano

530kart to bardzo mała liczba. Do około 800-1000radzę kupować same zestawy oraz pakiety posiłków chyba że jesteś przekonany że masz zamiar grać świątynia. Czyli nadal kupujesz zestawy za 1000pieczęci oraz te za 12.5k złota ;)

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

pjeniądze wydać można dwojako w pierszwej kolejności to jedzenie jeśli jesz liche to możesz sobie raz zaszeleć jakiś łosoś,małże,homar

Drugą sprawą to alkochol możesz kupić jakieś dobre wino za 100 zł powinieneś dobre wychaczyć.

To z tych drobniejszych ale jak masz większą kfotę to możesz kupić sobie wyczieczkę do ciepłego kraju do gracji to nie bo tam kryzys i cie okradną, to w takim razie do turcji tunezji albo chorwacji.

Można też jak dyspnujesz większą kwotą zakupić nowy pojazd moze to być samochód , motor albo rower.

Możesz też jak nie masz żony pójść do burdelu co by troche zaruchać.

Albo jeśli jesteś dobrym czlowiekiem dasz to na jakieś organizacje charytatywne.

Myślę że nakreśliłem ci mały obraz na co możesz wydać pieniądze zależnie iloma ysponujesz

Opublikowano

Mam tylko 5zl.. Samochod to moge sobie conajwyzej w skali 1 do 30 kupic :[ Ale dzieki, zaczne chyba zyc marzeniami.

FyvzeeY.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...