Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

REAL PVP 24/7 NAJLEPSZE PVP JAKIE DOTYCHKOLWIEK WIDZIELISCIE

giciorxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FANTASTYCZNY SERWER PVP

ZERO LAGÓW!

2 ARENY PVP!

MULTUM WALKI!

PRZYJAZNA ADMINISTRACJA!

MASAKRA JAKIEJ JESZCZE NIE BYŁO!!!

IP : S61.MINESERV.EU :18693

Opublikowano

@up Potwierdzam, kolega ma racje, zabiłem dwa razy adma i dostałem bana za Kill Aure, a chwilę przed tym rozdawał diax eq na spawnie

''Gdy pisk opon słychać z dala, to ktoś bokiem zapier***a''

Cześć, jestem znany pod pseudo Proceente(Procent).

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

Opublikowano

Hmm.. to fałsz. Dałem bany bo kolega zabił 2 na raz kolesi na zelaznym eq... to nie normalne. a 2 astro, na nodusie sie ne wbija

Opublikowano

Ludzie!! Wicie co Admin mi przysłał na PW? Przysłał informacje cytuje :'' Dałem już unbana bo nie jestem pewien'', Skoro nie był pewien to dlaczego pochopnie wystawia bany?

A co do tych dedów, gram w minecrafta od wersji Classic 0.30, więc już trochę się bić potrafię, kiedyś z kolegą zabilismy diaxowego kiedy my bylismy w skórach i z kamiennym mieczem, nie czepiam się takich noobków którzy chcę zaistniec tworząc ''Najlepszy serwer na świecie'' ale ludzie ogar trochę.

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

Opublikowano

Zgadzam sie w pelni z kolegami wyzej , miales diax set i zabijalem wszystkich .

jakies dziecko 7letnie które padlo napisalo ze mam nodusa i odrazu dostalem bana .

typy lataja na 7metrowej kill aurze a ja dostaje bana brawo dla admina ktory jak dla mnie ma 7lat i nie ma swojego zdania

banuje bez podstawnie . bije sie z typem na kill aurze a on mnie banuje , no chyba chlopcze jestes zalosny w chuj . z takim serwer i twoja postawa na serwie beda moze same 7letnie dzieci ktorym dales eq .

brawo

moj nick na serwerze Toby ;>

Jestem Szarym człowiekiem.. Bez sygnatury ;/

Opublikowano

@up All prawda...

@up v2 Czy ta sygnatura w nawiązaniu do Paktofoniki??

Opublikowano

Wbiłem na ten serwer i grałem tam 15 minut, niżej przedstawię + i - serwera

- Serwer jest strasznie zlaggowany,

- Administratorzy są wulgarni oraz nie potrafią pisać poprawną polszczyzną,

- Spawn ubogi, tak samo jak areny około 40x40,

- Od wcześniej wspomnianych administratorów niektórzy dostają diamentowe ekwipunki wraz z mieczem,

- Znów wspomniana administracja (o ile tak to można nazwać) sądzi że jest nieomylna, tu zacytuje z regulaminu "ADMIN MA ZAWSZE RACJE"

- W regulaminie jest napisane "Odnosimy się do innych z szacunkiem, jak ktoś się czepia to ciśniemy go ale z werwą zakaz jazdy po rodzicach!(BAN)"

- ClearLag informuje "Spokojnie Szefuniu Zaras Sprzatne Zeczy Lezace na Mapie"

- Pluginy są niedopracowane oraz nieaktualne,

- Przy otworzeniu skrzyni z ekwipunkiem startowym wyskakuje komunikat "bierz kur*a do woli!"

+ Nie zauważyłem żadnego...

Serdecznie, z całego serca, nie polecam serwera.

Opublikowano

Dobija mnie manifest niektórych ludzi.

- Bugi są zrobione przez mojego kolegę który założył serwa

- Niektórzy myślą że jak tu napiszą to ich odbanuje... headshot po poście wczoraj z 3 razy się do nas dobijał i ciągle miał "This IP Is Banned"

- Diax Eq dostawali ludzie którzy coś zrobili gdy ich poprosiłem np warp. potem gm i op były odbierane

- Spawn ubogi bo budowaliśmy najszybciej jak sie da

+ dobijają mnie błędy mojego kolegi admina. 2 razy nie zdał więc.

Opublikowano

Gicior... 4 i 1. Spawn ubogi bo się nie postaraliście, gdyby wam zależało to poczekali byście kilka dni i dopracowali wszystko.

2. Nie, nie myślimy że jeśli tu napiszemy to dostaniemy unbana, nagraliśmy się na tym serwerze aż 10min i to w zupełności wystarczyło aby nas zniechęcić do tego serwera, teraz piszemy tutaj aby ostrzegać innych ludzi przed tym beznadziejnym serwerem.

3. Mnie i kilku innych ludzi w tym temacie o nic nie prosili a jakoś na spawnie ty latałeś i rozrzucałeś diax eq ( Dla każdego)

Serwer jest naprawdę nie dopracowany, totalne dno, jeśli nie chcecie tracić czasu na kolejnym ''NOOBSKIM'' serwerze, zwyczajnie nie wchodźcie na ten...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...