Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected][16.05.2013] SilverRazzer D3D

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

win 7 a wgl jak wszystkie ściągam to ciągle 1 plik się pojawia nie wiem po co ? ;(

Jak ma działać... jak nie wiesz co z nim zrobić?

Pobierasz hacka - to jest plik dll

Pobierasz injector - plik exe

Pakujesz oba pliki do archiwum o rozszerzeniu ZIP lub RAR, do tego służy program WinRar ( 60 dniowa darmowa licencja )

Zmieniasz nazwę pliku dll na :

hack.dll

Zmieniasz nazwę injectora na :

hack.exe

Odpalasz hack.exe i War Rock'a.

Jeżeli hack nie działa pobierasz te programy :

Net Framework 4.0

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17851

Net Framework 3.5

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=21

Microsoft Visual C++ Redistributable Package 2010- dla systemów 64 bitowych

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=14632

Microsoft Visual C++ Redistributable Package 2010- dla systemów 32bitowych

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555

Microsoft Visual C++ 2010 Express

http://www.microsoft.com/visualstudio/en-us/products/2010-editions/visual-cpp-express

Uruchamiaj jako administrator jeżeli masz system , Windows Vista , Windows 7 i wyżej
Wyłącz również antywirusa i wszystkie zbędne programy .
Menu hacka włączysz i wyłączysz przyciskiem insert.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Przez tego hacka ktoś może przez nasz komputer ddosować. Stajemy się tzw. zombie. Myślałem ze niewolno wstawiać tego typu programów. Jeśli się mylę piszcie, może zasugerowałem się starą wersja, niemniej jednak nie mam zamiaru sam testować :P

@down

Wiem wiem, ale niezrozumiałeś. Chodzi mi o to ze w cheacie jest nie tylko to co chcemy, tzn. niemowie ze hack nie działa bo pewnie działa, ale również poprzez tego hacka ktoś posiadający opcje ddos (może np autor tego hacka robi tez vipy) używa naszego komputera do tej właśnie opcji. A od czego forum jest to wiem, wiem również ze niewarto poruszać tematu keyloggerów (ban z autopsji xD), a to tez takie trochę jest wbrew naszej wiedzy i raczej niepożądane.

@down again xD

Dalej nie rozumiesz, chodzi mi że ten hack może postawić nas na pozycji Slave na przykładzie tego oto obrazkados_figure_4.gif

87.jpg
Opublikowano

Przez tego hacka ktoś może przez nasz komputer ddosować. Stajemy się tzw. zombie. Myślałem ze niewolno wstawiać tego typu programów. Jeśli się mylę piszcie, może zasugerowałem się starą wersja, niemniej jednak nie mam zamiaru sam testować :P

o.O :huh: o.Oo.O

To jest zwykły cheat do gier... to forum jest własnie od tego ;x

Nie mogą nas ddosować, wstrzykujesz plik dll i grasz ;x

@up, raczej nikt nie ma możliwości Cię ddosować poprzez uruchomienie cheata ;x

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

nie działa mi, DOKŁADNIE: uruchamiam to przez naeron injector, jako admin, (i warrocka i cheata) mam win7, wyskakuje mi komunikat "failed to inject", i oczywiscie antywirek wyłączony

własnie pobieram te programy

@edit po zainstalowaniu i pobraniu programów nic nie wyskakuje, tylko gra sie odrazu wylacza, ale jest progress (succesfully injected :D)

Opublikowano

nie działa mi, DOKŁADNIE: uruchamiam to przez naeron injector, jako admin, (i warrocka i cheata) mam win7, wyskakuje mi komunikat "failed to inject", i oczywiscie antywirek wyłączony

własnie pobieram te programy

@edit po zainstalowaniu i pobraniu programów nic nie wyskakuje, tylko gra sie odrazu wylacza, ale jest progress (succesfully injected :D)

Zmień injector na Adrenalina

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wlacza sie hack pisze Have a fun na koncu i dobra jest . Wlacza sie wr i nie ma wgl menu hacka i dosatkowo crash przy pierwszej kresce ładowania ....

Zrobilem jak mowiles zmienilem nazwe i w trybie itd .

Opublikowano

Hack nie działa. Wywala do pulpitu po 2-3 sec.

Win 7 x64 Ultimate

Dodam, że mam FM 3-4 oraz c++

Używałem też 3 różnych injecotrów:

Nearon, Geoing oraz Andrenalina :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Hack nie działa. Wywala do pulpitu po 2-3 sec.

Win 7 x64 Ultimate

Dodam, że mam FM 3-4 oraz c++

Używałem też 3 różnych injecotrów:

Nearon, Geoing oraz Andrenalina :D

Właśnie mi dzisiaj zaczął wywalać... nie wiem co jest powodem ale 2-3 dni temu działał.

Na razie poczekam jeszcze na opinie innych ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Mi również nie działa na Win 7 (Home Premium) 64bit. Po kliknięciu Game Start, pojawia się tło z DH i wywala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...