Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto

eryq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie,

Mam kolejne pytanie, jakimś niesamowitym sposobem ktoś zakosił mi konto... tzn, podejrzewam, że na komputer pobrałem sobie keyloggera w jakimś pliku a ktoś wszedł na moje konto i ustawił sobie przypomnienie na swój numer telefonu, napisałem już 2 listy do tych obiboków z wargamming i nic mi nie pomagają, jest jakiś numer/infolinia do ich firmy?

Jak coś wiecie to proszę o pomoc

Opublikowano

Tam ci z WG nic ci nie pomogą albo będziesz czekał/a SETKI LAT na odpowiedź ;) Jeżeli już to ci powiedzą " Nie możemy ci pomóc" lub " Niestety to może chwilę potrwać " Taka mała rada ;)

Opublikowano

Sprawdzałem... masakra wydałem ponad 100zł na czołgi, a koleś sobie zmienił przypomnienie hasła i wszystkie moje dane są już nieważne... Mam nauczke, że nie warto inwestować w gry. a WG to ch****a firma -.-

Opublikowano

Sprawdzałem... masakra wydałem ponad 100zł na czołgi, a koleś sobie zmienił przypomnienie hasła i wszystkie moje dane są już nieważne... Mam nauczke, że nie warto inwestować w gry. a WG to ch****a firma -.-

trzeba było nie ściągać modów z niewiadomych stron oraz botów. Nie trzeba było się dzielić passami z nieznajomymi.

Sig.png

Opublikowano

TowarzyszWiktor, nie denerwuj mnie bo gówno wiesz a wpychasz swoje 3gr.

Kakan16- War thunder :D niedługo mają tam dodać czołgi

Odezwali się w końcu, zobaczymy co z tego będzie.

Można chyba zamknąć

Opublikowano

Dobra, dobra bardzo fajnie i zabawnie...

Myślę, że dobrze byłoby zamknąć bo spam się robi

Opublikowano

hmm ten spokojny dobrze mowi mozna isc na policje poniewaz 100zl za czolg to nie malo a oni sprawdza poprostu nowe ip z ktorego logowano sie na twoje konto i go zlapia poprostu aa jeszcze jak na numer ma...

Opublikowano

połicja nic nie może zrobiC ponieważ gra jest europejska a nie polska a policja działs na terenie swojego panstwa i nie innego:) to telefonu nie przypisywałes?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...