Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Poziomy kary

andrewpol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć ile jest poziomów kar, ponieważ ostatnio miałem bodajże 2tyg. bana (4poziom?), a dzisiaj przychodzę i patrze, że do 2287roku. Chciałbym jedynie wiedzieć, czy to nie pomyłka, a jeśli nie to czy idzie odzyskać w jakikolwiek sposób konto. Pozdrawiam i proszę o nie komentowanie moich banów, ponieważ są one za częste afki, ale tak bywa życie.

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć ile jest poziomów kar, ponieważ ostatnio miałem bodajże 2tyg. bana (4poziom?), a dzisiaj przychodzę i patrze, że do 2287roku. Chciałbym jedynie wiedzieć, czy to nie pomyłka, a jeśli nie to czy idzie odzyskać w jakikolwiek sposób konto. Pozdrawiam i proszę o nie komentowanie moich banów, ponieważ są one za częste afki, ale tak bywa życie.

Po 2 tygodniowym banie jest perm.

Btw. na emaila nic ci nie przyszło?

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nietety na emaila od początku gry nie przychodziły mi żadne maila związane z banami. To nic w takim razie czas kończyć przygodę z lolem - 900normali wygranych i koło 100ranków. Dzięki za szybką odpowiedź i powodzenia w grze.

PS szkoda że 150zł poszło w błoto...to powinno być zwaracane skoro nie moge nawet z tego skorzystać jak już mam perm bana

Opublikowano

Dlaczego mają wam zwracać hajs za granie w pełni darmową grę? To wasza wola kupować skiny i RP i musicie się liczyć z tym że za łamanie regulaminu jest ban, dlaczego mieliby wam coś wracać skoro to tylko wasza wina?

Opublikowano

Oj nie jest. Ja miałem 2x na miesiąc i dupa ;].

Oj nie jest. Ja miałem 2x na miesiąc i dupa ;].

Skoro często wychodził to perma może dostać po 2 tygodniowym banie.

Wiem że są dłuższe kary ale on napisał że często wychodził więc.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Za afki nie ma perma ._., co najwyżej za wulgaryzmy, sam mam juz ponad 5 bana w tym 3 na 2 tygodnie i 2 na miesiac ;D za afk ;D

1377774857-U369478.png

Opublikowano

No nic napisałem do supportu, jeśli to nie wypali postaram się jeszce coś uzyskać na polskim forum, ale wątpię, żeby odanowali. Tak czy siak dzięki wielkie za zwrócenie uwagi na moje pytanie.

Opublikowano

Prawde mowiac mozesz sie pozegnac z kontem albo spamowac supportowi i przepraszac :P

Opublikowano

rejestrując się do gry "podpisywaliście" kontrakt z riotem, a w nim na 100% było zawarte, że wszystkie konta należą do RIOTU, także oni mogą z twoim kontem zrobić wszystko i nic nie masz do gadania..... no i to ile kasy w nie wsadziłeś to też należy do nich :D dlatego nie można sprzedawać kont na allegro, a jeżeli już owi ludzie się znajdą to sprzedają poświęcony czas na zdobycie danych osiągnięć....

ps: też muszę się zacząć pilnować bo właśnie odczekuje 2 tygodniowego bana.... już półmetek i jak mnie odbanują to będę musiał zrobić coś z moim chatem, żeby z niego nie korzystać.... bo zaraz znowu będzie za wulgi i perm :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...