Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań nooba...

marcino3344

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Już dość długo grałem w LoL'a i postanowiłem spróbować czegoś innego, czyli Doty 2. Więc mam kilka pytań :

1. Czym różni się plik Dota 2 od Dota 2 Test (dostałem gifta i mam tam tylko Dota 2 Test)

2. Co z tą kamerą. Chodzi mi o to, czy da się ją przesuwać tylko przesuwając kursor w stronę krawędzi ekranu, czy da się np. kliknąć rolkę myszki i przesuwać kamerę operując tylko na środku ekranu (machanie kursorem po całym ekranie jest niepraktyczne i nie chcę marnować tak cennego w Docie czasu na ustawianie kamery)

3. Jakimi postaciami grać na początku i w jakich pozycjach specjalizują się te postacie (Carry, mid itd.)

4. Da się zwiększyć jakoś FPS'y (oprócz gmerania w opcjach grafiki)

Pozdro i czekam na sensowne odpowiedzi.

Opublikowano

1. prawdopodobnie jest jak wersja demo 2. można strzałkami 2.polecam ci snipera (ADc mid) invokera (APC mid) jeśli ogarniasz w lol'u dobry będzie dla ciebie riki

lo6i.jpg

Masz problem? Wrób to co Happy i zeżryj jakąś rybkę :v

Opublikowano

1. Dota 2 test jest tylko do oglądania meczy

2. Można myszką, można strzałkami

3. Na start proste right-clicki typu Sniper(mid)/Drow Ranger(mid)/Skeleton King / @up Invoker? Może jeszcze Meepo i Medusa na start.

4. Możesz użyć programów typu GameBooster etc.

Opublikowano

korciok pozdro z meepo, najlepsza postać na start gdzie musisz mega macro ogarniać....invoker to samo albo i gorzej. Drow ma straszną animację i bardzo ciężko dobijać,a na mida się nie nadaje. dusa tylko na anctient spota nigdzie indziej sięnie nadaje chyba ,że safe lane solo, ona potrzebuje nieziemskiej farmy. na początek ? Blood seeker, ursa, naix. to są bezmózgie postacie którymi robisz godlajka w 15 minut o ile przeciwna drużyna nie umie zablokować spotów.Jak ogarniasz mapę i chcesz grać z ludźmi graj roofem śmieszna postać dość prota jeden z największych dmg w grze. I NAPRAWDĘ GRATULUJĘ WYBORU LOL JEDZIE ŁAJNEM TO GRA DLA DZIECI Z OGRANICZONYM UMYSŁEM. To ogólnodostępne informacje prawdziwe :)

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

Opublikowano

łoj sorki zamulony jestem hahah faktycznie. xD

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

Opublikowano

1. Dota 2 test jest tylko do oglądania meczy

2. Można myszką, można strzałkami

3. Na start proste right-clicki typu Sniper(mid)/Drow Ranger(mid)/Skeleton King / @up Invoker? Może jeszcze Meepo i Medusa na start.

4. Możesz użyć programów typu GameBooster etc.

żeczywiście invokerem po 20 grach zaczołem ogarniać ale meepo to jak dla mnie trudna postać :/

lo6i.jpg

Masz problem? Wrób to co Happy i zeżryj jakąś rybkę :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...