Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ten hack działa?

madpiter692

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko otóż szukając w internecie jakichś hacków do War Thunder natknąłem się na ten link warthunderhacktool.blogspot.com.

I nie wiem czy to może być użyteczne czy to tylko fake. Wiele ludzi na YT pisało że działa. Co wy o tym sądzicie?

(Proszę nie pisać, że hacki psują grę itp.)

Temat rozwiązany dzięki za odpowiedzi ;]

Opublikowano

nie lubię używać hacków to psuje całą grę nie używaj tego większa satysfakcja jest z tego jak sam swoimi umiejętnościami dojdziesz do wysokiego poziomu :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Masz może link do youtube, gdzie widać, jak to wszystko działa? Wątpię, że są do War Thunder cheaty, moim zdaniem to może być keylogger.

Opublikowano

Myślę,że jakieś proste cheaty do War Thunder są. Była już rozmowa o
tym i ktoś sprawdzał jakiegoś cheat'a, bodajże z aimbotem i niby
działał, ale przeanalizujmy możliwości cheatowania w War Thunder:

-aimbot:
nie przydatny, ponieważ celowanie równa się temu,że samolot nam skręca.
Nie wyobrażam sobie latania na aimbocie, bez możliwości kierowania
samolotem, a druga rzecz, że aimbot musiałby strzelać z wyprzedzeniem

-speedhack:
no może by się dało z tym grać,ale ciągłe używanie też byłoby nie do
zniesienia ze względu na przeciążenia i słabą załogę

-indestructability: że niby niezniszczalność? ogólnie w to wątpię no ale jak kto uważa

Jakie inne opcje można by zastosować do WT,żeby szło z tym grać? Ta gra sama w sobie już jest anty cheaterska :)

@OFFTOP

Na przyszłość Panowie starajcie się pisać zgodnie z tym co autor ma na myśli i nie piszcie nie wnoszących nic do tematu postów.

Opublikowano

Słyszałem coś o tym, ludzie gadali że działa, ale nie lepiej grać normalnie? WarThunder jest jeszcze "dość młodą" grą, więc za jakiś czas napewno wezmą sie za usuwanie bugów, błędów itp.

Opublikowano

A ten tylko cheaty.. Tak, a co nimi będziesz robił? Zniszczysz wszystkich i dostaniesz bana :)? Tutaj kolego od razu idą zgłoszenia i wgl. A tak poza tym to co nim będziesz robił hmm..?? Aimbot zrobić jest cholernie trudno ,bo jak celujesz dokładnie w czarną kropeczkę to nie trafiasz :) Musisz celować z wyprzedzeniem. Więc jest raczej niedokładny. Co do speedhacka.. na pewno dostaniesz za niego bana w ciągu 10-1h :) Niezniszczalność? Coś takiego raczej nie istnieje. Anti-ban XDD? Pff.. musieliby się włamać na serwer gry xD Na 99,9999% niemożliwe :) Niewidzialność? Możliwe.. to jest całkiem możliwe. Mam namyśli raczej ,że nie widzi się tego czerwonego znaczka nad tobą chociaż i to jest cholernie trudne do zrobienia. A nawet jeśli ktoś się o to postara to nie dość ,że dostaniesz reporta od razu to doświadczony gracz (np. na historyku) załatwi Cię :) One shoot kill? Nie wiem jak można zwiększyć możliwości broni danego samolotu bez ingerowania w serwery gry.. ale dobra. Innymi słowy, FAKE :) Pozdrawiam.

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

fatumboba ale z naziemnymi i flotą już można jakieś cheaty robić :D

W World of Tanks nie ma to mam nadzieję,że tutaj się też o to postarają. Znacznie lepiej będzie jeśli gra pozostanie "czysta".

Opublikowano

A ten tylko cheaty.. Tak, a co nimi będziesz robił? Zniszczysz wszystkich i dostaniesz bana :)? Tutaj kolego od razu idą zgłoszenia i wgl. A tak poza tym to co nim będziesz robił hmm..?? Aimbot zrobić jest cholernie trudno ,bo jak celujesz dokładnie w czarną kropeczkę to nie trafiasz :) Musisz celować z wyprzedzeniem. Więc jest raczej niedokładny. Co do speedhacka.. na pewno dostaniesz za niego bana w ciągu 10-1h :) Niezniszczalność? Coś takiego raczej nie istnieje. Anti-ban XDD? Pff.. musieliby się włamać na serwer gry xD Na 99,9999% niemożliwe :) Niewidzialność? Możliwe.. to jest całkiem możliwe. Mam namyśli raczej ,że nie widzi się tego czerwonego znaczka nad tobą chociaż i to jest cholernie trudne do zrobienia. A nawet jeśli ktoś się o to postara to nie dość ,że dostaniesz reporta od razu to doświadczony gracz (np. na historyku) załatwi Cię :) One shoot kill? Nie wiem jak można zwiększyć możliwości broni danego samolotu bez ingerowania w serwery gry.. ale dobra. Innymi słowy, FAKE :) Pozdrawiam.

Włamanie jest na 99,9999% nie możliwe ? Widać nowy w internetach, nie wiesz co potrafią "ruski" i Chińczycy ? Aimbota da się zrobić żeby celował parę milimetrów przed tą "kropką" :). Co do innych reczy - jak się chce do ta się zrobić wszystko. ^_^ I jak się jeszcze umie.

pwhGb.png?1

Opublikowano

Włamanie jest na 99,9999% nie możliwe ? Widać nowy w internetach, nie wiesz co potrafią "ruski" i Chińczycy ? Aimbota da się zrobić żeby celował parę milimetrów przed tą "kropką" :). Co do innych reczy - jak się chce do ta się zrobić wszystko. ^_^ I jak się jeszcze umie.

Jednymi z najlepszych chackerów są Włosi i Polacy tak ogólnie :D Gdzieś czytałem artykuł na forum na ten temat, nie żadna interia czy inne chujstwo.

@topic Może są chaaty ale aimbota sam w sobie możesz z czasem wypracować, speedhack nie wiem po co często mam problemy z ustrzeleniem bo lecę za szybko i wlatuje w ofiarę. Wszystko zależy jak gaijin będzie dbało o grę jeśli będą zmieniać pakiety to gra będzie nie do zhackowania.

1.jpg

Opublikowano

Jednymi z najlepszych chackerów są Włosi i Polacy tak ogólnie :D Gdzieś czytałem artykuł na forum na ten temat, nie żadna interia czy inne chujstwo.

No tak... Jak czytam większość tematów na mpc to racja... ''chackerów'' to mamy zajebistych.

Tak swoją drogą jeśli chcesz trafić to czasem musisz strzelać 1-2cm od kółka...

Opublikowano

Jest działający cheat ale płaty, zrobiony przez ruskich. Jako tako przydają się głównie radar, esp, speedhack, wył przeciążenia i pokazuje gdzie namierzać w dodatku poprawnie, nie jak kółko w grze nie mówiąc już o niezniszczalności poprzez kolizje np z drzewami, budynkami, podłożem oraz samolotami. Więc bardzo przydatne rzeczy ale używać speedhacka i tych nieniszczalności to jak prosić się o bana, reszta funkcji są nie wykrywalne na podstawie nagrań.

Filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=AidFEY_W2WI&feature=player_embedded

719311143.png

10939678_4_12.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Śmieszne. Skoro ludzie włamują się do bazy danych stron rządowych etc to nie potrafią włamać się do bazy gry war thunder? ahhaha xD tylko nie jest to opłacalne ;) Infinite health dało by się zrobić jeżeli ktoś by znalazł konkretny błąd w grze i wykorzystał pakiety. One hit killer tak samo jest do zrobienia.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

za friko nie ma. ale na pewnej stronce na A.... można go kupić za 7,50 $ miesięcznie ;) oprócz aima ma espa i działa na ground froce ,

3912274470.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...