Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulotki

TyBuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się zapisać na roznoszenie ulotek w jakimś sklepie typu media expert czy biedronka.

Jakie tam są wymogi?

W ile zarobię około 500zł?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

A jak mam 15 lat to mnie przyjmą?

I jak to dokładnie będzie wyglądało?

Opublikowano

wymagania to głownie zgoda od rodzicow i min. 16 lat. glownie oni biora szczypiorow ktorzy dostana najnizsza wyplate i nie beda sie czepiac, takze nie licz na duze zarobki

Opublikowano

Ale może wezną mnie jak mam 15 lat i ja nie chce uzbierać niewiadomo ile tylko około 500zł na zrobienie swojego kompa.

Dodam,że to chciałbym zrobić w wakacje.

Opublikowano

Ja tu nie szukam pracy tylko pytam się o zatrudnienie w sklepie na roznoszenie ulotek...

Opublikowano

Ale może wezną mnie jak mam 15 lat i ja nie chce uzbierać niewiadomo ile tylko około 500zł na zrobienie swojego kompa.

abyś ty jeden chciał . Zarobić

Ulotki ... zapierdalanie od bramy do bramy za marne pieniądze :) Już lepiej zatrudnij sie i roznoś PIZZE :P

jak zarobisz 500 zł to nie będziesz mógł patrzec na te ulotki ...

PS . Zatrudniaj sie u firmy nie że przez kogoś kolege czy coś bo ona na tym też hajs bedzie miał xD

1000 POST !!!

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Najlepiej jak sam byś poszedł się zapytać. Tą kwotę powinieneś zarobić w miesiąc, zależy ile będziesz godzin pracował.

Opublikowano

A więc tak:

Mój ojciec pracuje w agencji taksówkarskiej gdzieś tam wyżej i mówił mi, że niby można roznosić od 16 roku życia, ale na to nie patrzą ;)

Najpopularniejsza stawka, to 1 ulotka - 1 grosz, bo za godziny raczej się nie płaci.

3 klatki po 33 ulotki = 1zł

Dziennie zrobisz powiedzmy 30 klatek, czyli dziennie 30zł.

500/30 = 17 dni.

To jest optymistyczna wersja na 3000 ulotek dziennie xD

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

To zresztą zależy jeszcze od kierownika.
Ja w zeszłym roku składając propozycję roznoszenia ulotek w lidlu, nie spotkałam się z odmową z powodu 15 lat.
Miałam roznosić ulotki przez 2 dni w ciągu jednego tygodnia, przydzielono mi tylko 3 małe osiedla, a za 7 dni roboty dostawałam 50zł.

Opublikowano

srednio za ulotke dostajesz 1-2gr

oblicz ile jestes w stanie rozniesc ulotek wciagu dnia wtedy zobaczysz ile ci to zajmie

przyjmuja od 16 roku zycia ale srednio na to patrza

­

Opublikowano

Ale jest też inna sprawa. Militinka napisała akurat o roznoszeniu
ulotek po domach,a przecież często jakieś szkoły językowe lub banki
zatrudniają do roznoszenia ulotek po ulicy. Wydzielają Ci teren i
zapierdzielasz rozdając je przechodniom.

@GAJOS

Do
rozwożenia pizzy raczej 15 latka nie zatrudnią. Spotkał się ktoś już
zamawiając pizze by mu 15 latek do domu ją dostarczał? Bo ja nie :)

Opublikowano

nie lepiej sprzedawać anonse? mój kolega zarobił sporo ale musisz mieszkać w troche większym mieście

1367580920-U384748.png
Opublikowano

No to na początku wakacji pódje do jakiegoś sklepu typu biedronka,lidl czy media expert i zapytam się.

A i jeszcze jedno do kogo iść z takim pytaniem o zatrudnienie do sprzedawcy?

Opublikowano

No to na początku wakacji pódje do jakiegoś sklepu typu biedronka,lidl czy media expert i zapytam się.

A i jeszcze jedno do kogo iść z takim pytaniem o zatrudnienie do sprzedawcy?

Podbijam pytanie. Mam blisko Media Expert, mógłbym polatać. Bede wtedy ich klientem i pracownikiem :D Jaki jest minimalny wiek, ktoś wie?

Opublikowano

Roznoszenie ulotek wpisz w google i tam masz stronę (roznoszenieulotek.pl). Zarejestruj się i tam możesz znaleźć ogłoszenia różnych znanych sklepów itd. Minimalny wiek to 16 lat, ale czasami zatrudniają na ''czarno''. Najlepiej poproś kierownika a jak nie będzie to sprzedawcy chociaż on pewnie powie coś w stylu ''No nie wiem, to do kierownika byś musiał iść''. :P

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Ja tu nie szukam pracy tylko pytam się o zatrudnienie w sklepie na roznoszenie ulotek...

Tu nie chodzi o twój wiek od 16lat możesz dopiero pracować, i szukasz pracy bo chcesz pieniądze.

1.jpg

Opublikowano

Tu nie chodzi o twój wiek od 16lat możesz dopiero pracować, i szukasz pracy bo chcesz pieniądze.

zawsze można pracować na czarno

Opublikowano

Ulotki szczerze mówiąc są najgorszym możliwym rozwiązaniem... praca ciężka (nałazisz się, nie wszędzie Cie wpuszczą, czasami można dostac w maskę ;) ) i mało płatna... nie lepiej zatrudnić się w jakimś lokalu/hotelu jako pomoc kuchenna etc.? Zarobisz lepiej, nauczysz się czegoś i może nawet troche sobie odłożysz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...