Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na co mam się przygotować w Silver 1

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ostatnio udało mi się przebić do silv 1. Zawsze grając z kolegą z silv V dostawalem 15-25 lp, lecz teraz po jednym meczu dostałem 5 lp.

Może mi ktoś powiedzieć, czego mam się spodziewać w tej lidze?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

wielkie gowno ja tu jestem i czuje se jakbym byl w bronze V ;/ mialem kolo 50pkt a mam 0 bo albo afk albo dou mid albo feederzy

Opublikowano

Szykuj się na to co zwykle <lol> jedynie punktów mniej będziesz dostawał, zresztą jak w każdej pierwszej dywizji ;)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Grasz z goldami 5 ktorzy trolluja i maja w dupie lp.

Przyzwyczaj sie do tak malej ilosci ptk, od 80 bedzie Ci dodawalo co 2-3 a nawet 1.

sstwc.jpg

Opublikowano

Szykuj się na to co zwykle <lol> jedynie punktów mniej będziesz dostawał, zresztą jak w każdej pierwszej dywizji ;)

wtf ja wczoraj wbilem 30lv dzis gralem 5meczy 4 win i jestem w braz 1 . 30min temu mi sie pokazalo na ekranie po meczu ;d

czyli bd dostawal po 3-4pkt ?

Opublikowano

Co Cię czeka w silver I? Irytacja głównie tego jak nooby dostały się do golda a Ty nie :D Ktoś wyżej miał rację ale ja byłem lepszy od zera do 99 i znów do zera :D

Opublikowano

lp zaleza od ukrytego elo jesli ma sie wiecej niz riot ze tak powiem wymyslil to dostajemy wiecej lp jesli mniej to dostajemy mniej tak smao jest z awansem o 2 dywizje w gore

Opublikowano

Wyzywajacie że gracie z noobami, nooby są w goldzie itd. QQ wszyscy, skoro każdy jest najlepszy kto napisze na forum że trafił na noobów itd. to dziękuje bardzo.

Płaczcie dalej i to wam na pewno pomoże, czekajcie na siłe z niebios.

Opublikowano

A sposobu na poznanie ukrytego elo nie ma :/

lolking?

szykuj się na to co było ,silver i brąz to to samo

feederzy ,afki ,duo topy itd

­

Opublikowano

w silver 1 to samo co w goldzie :) i nizej w sirver afki , płaczki , trolle . Jak dla mnie w goldzie grało się tak samo jak w sirver czyli poziom gry podobny :)

Opublikowano

Jak narazie miałem 1 raz w hooy dobry team, raz normalny a raz hooyowy :D niezle jest, bo 2 wygralem 1 przegralem, niestety tylko 7 lp

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Wyzywajacie że gracie z noobami, nooby są w goldzie itd. QQ wszyscy, skoro każdy jest najlepszy kto napisze na forum że trafił na noobów itd. to dziękuje bardzo.

Płaczcie dalej i to wam na pewno pomoże, czekajcie na siłe z niebios.

Uderz w stół a nożyce się odezwą, tyle ode mnie nie mam zamiaru się kłócić

lolking?

szykuj się na to co było ,silver i brąz to to samo

feederzy ,afki ,duo topy itd

lolking podaje własny rating nie ten z lola riot ustala mmr na bazie wygranych gier co do ilości ogólnej jakimś wzorem, ale nie wiem jakim.

w silver I zależy jeszcze od dnia w weekendy zawsze jest najwięcej trolli, polecam grać w nocy :D

Opublikowano

Jak ja wbijam na lola i chce sobie spokojnie pograć <silver 3> Oddałem killa, a tutaj lux z mida leci z tekstem "Noob kha'zix report" I wyzywa a ja mam wyjebane i gram dalej i staram się wygrać linie, a ona dalej wyzywa. A wy wszyscy piszecie że jesteście tacy pro elo, elo a jesteście tymi osobami które flamują, zamiast grać i wygrywać ale wy wolicie się wyzywać.

Jeżeli chcesz się wybić do gold to musisz mieć farta i żeby nie było wyzywania i "feederow".

Opublikowano

Ja jestem w silverze 3 i gram z kolegą, który jest w silver 1.

Czasem trafia się 10 wygranych pod rząd, a czasem 10 przegranych.

Na pewno przygotuj się na to, że będziesz dostawał mało elo :)

Ludzie są strasznie dziwni. Napiszą Ci "You bitch", a jak im odpiszesz "shut up" obrażą się i pójdą afk/trollować.

Najlepiej ich ignorować i robić swoje.

1994993994.png
Opublikowano

Ja wam nie chcę nic mówić, ale tak wygląda zachowanie graczy na west na 1 lvlu :D

lvl1euw.jpg

Jeśli nie będziecie wyzywali, nie będziecie wyzywani.

Co do tego co cię czeka na silver I to przygotuj się na już jako-taki poziom gry ale nadal z trollami i afkami.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

ja otoz jestem w Sliver II i dostaje po 14-18 LP ( gralem 4 rankingi 3 wygralem dostalem 16,16,14 ) a jak przegralem nawet ze statami 10/6/7 to stracilem az 23 LP wiec czym wieksza dywizja tym mniej sie dostaje a traci sie tyle samo?

Opublikowano

Skoro jesteś w Silver 1 to szykuj się na jeszcze większą dawkę zróżnicowanych graczy, masz tu jeszcze większe szasne na trafienie "n00ba" ale również możesz zagrać z kimś z golda. W sprawie punktów, to będziesz tyle dostawał aż do awansu na gold .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...