Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] wizualna zmiana wyniku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Czy można zmienic wynik w grach facebook. Chodzi tylko o wyglad wizualny a nie realny. Probowalem z wieloma poradnikami i nic :( nie potrafie zmienic :(

Opublikowano

np. wyszukujesz proces w ktorym chcesz zmienic Vartosc (wynik) nastepnie wpisujesz ile masz np. 500, naciskasz first skan potem zdobywasz punkt (501) wiec zamieniamy 500 na 501 na liscie powinien pozostac 1 proces (jesli nie to powtarzamy to z nastepnymi liczbami) klikamy w jedyny proces powinien sie pojawic na dole programu. W tabelce Value zmieniamy liczbe na lizbe jaka chcemy. Nastepnie klikamy active . Gotowe

Opublikowano

Niestety to nie działa ;/ juz sprawdzalem. ;/ Potrzebuje jakiegoś innego sposobu. Chyba, że coś źle robie cheat enginem.

Opublikowano

Jak nie działa to prawdopodobnie gra używa innego sposobu np 1 = 4 250 = 1000 itp :-) Więc jak ten sposób nie działa musisz poszukać innego sposobu . A z ciekawości o jaką grę ci chodzi?

Opublikowano

Obojetnie o jaka grę :) Np Car Town :) Potrzebuje tylko zmienić wynik wizualnie. Lecz nie wiem jak to zrobić:D a te wartości które podałeś? O co chodzi ponieważ nie wiem jak mam sie do nich odnieść :)

Opublikowano

wartosci - Twoj aktualny wynik. Poszukaj sobie poradnika gdyz jest to zadlugi temat zeby ci pokazywac. Poradnik znajduje sie w tym dziale Ps. Prosze o % dla up bo to niepotrzebne.

Opublikowano

a bawił się ktoś flashfirebug? Tym program znalazłem plik odpowiadający za wasrtość w grze. Lecz za cholere nie wiem jak go zmienic. Podobno trzeba mieć pełną wersję tego programu aby to zrobić, lecz nie jestem pewien. Mało jest na ten temat w necie.

To czy jest Ktoś w stanie mi pomoc? Bardzo prosze bo to ważne

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie. Czy można zmienic wynik w grach facebook. Chodzi tylko o wyglad wizualny a nie realny. Probowalem z wieloma poradnikami i nic :( nie potrafie zmienic :(

gdf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...