Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Końcówka w komputerze

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam taki mały problem chodzi mi o to że dziś przed chwilą złamała mi się końcówka od słuchawek i jest w środku czyli w zielonym wyjściu liniowym, i teraz mam problem z wyciągnięciem ją gdyż nie wiem jak ?, rozkręcałem komputer próbowałem pinezką /igłą ale to i tak nie pomaga, proszę was o pomoc bo nie wiem co robić i na dodatek nie będę mógł podłączyć głośniki bo odpowiadają także na zielonym wyjściu liniowym, dam limit za pomoc.

PS.Chodzi mi o tą końcówkę :

1368709793-U470972.jpg

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

No, to jesteś w dupie, bo tego już nie wyjmiesz....

Możesz próbować jak kolega wyżej wspomniał, magnesem, ale wątpię, że ci się uda.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Zapałka, na koniec zapałki kapka super glue i przyklejasz do końcówki jack'a, ciągniesz i powinna wyjść. Tylko ostrożnie -_-

Opublikowano

Kombinerki to nie bo się nawet nie zmieszczą, próbowałem magnesem ale dalej jest w środku ;(.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Powinno się przykleić, ewentualnie jeszcze możesz jakiegoś innego kleju, np. pattexu.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...