Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wysyp cheaterów

nafson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, tego jest duzo ;_;

Raportowac ile wlezie gnojkow, nawet po praenascie razy (ja daje min 5 razy), moze EA cos z tym zrobi ;o

//tylko zostawic polakow w spokoju,ich nie!

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Tak jak już ktoś pisał (ja też tak twierdze zresztą): jak kiedyś wezmą się w garść, to poleci taka fala banów że aż im się znudzi hackowanie.

461151420292002410470.png
Opublikowano

@up

Robie dokładnie tak samo :D

@top

Tak jak już pisałem w jakimś innym temacie. Na pewno znowu niedługo wysypie sie fala banów dla większości cheaterów.

Opublikowano

@up

Dla EA widać jest duży problem aby wgrać do gry PunkBustera, który jest w wielu grach EA i nie tylko lub chociaż jakiegoś dobrego HackShielda

Opublikowano

Widać że Ea - nie oszukujmy się - ma graczy gdzieś,dlatego że niektórzy wywalają masę kasy na boosty aby mieć fajne wozy i wygrać wyścig a tu przyłazi Ci taki gość z hackiem i rozwala grę.Wypada raportować na okrągło ale i tak wszystkich nie wyłapią,bo im się po prostu nie chce.HackShield powinien być już dawno temu ale jak widać twórcą gry to nie przeszkadza że go nie ma,ale gracze na tym cierpią.

1368441128-U928745.png

Opublikowano

Wydaje mi się że chodzi ci o ten bug na ucieczce drużynowej też tak mam no niestety teraz jest tak że kasa jest podwójna ale nie dostaniesz nic za odkrycie karty...
_PitchBlack_ masz absolutną rację, w grze WarRock jest HackShiled i nie ma problemu z oszustami ban w przeciągu 30 dni i jak by było mało to robi to komputer...

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Gdy przejechałem wyścig na pierwszym miejscu wywaliło mnie do pulpitu "Nastąpiło rozłączenie z serwerem" (czy jakoś tak), przypadek?

Opublikowano

Gdy przejechałem wyścig na pierwszym miejscu wywaliło mnie do pulpitu "Nastąpiło rozłączenie z serwerem" (czy jakoś tak), przypadek?

neta ci rozłączyło może na chwile :D ea cziterów ma w Dupi*

Opublikowano

Ale przepraszam bardzo, te osoby co latają na hackach szybciej znajdują części, gotówke oraz szybciej zdobywają osiągniecie, przez co tak praktycznie nie muszą kupować sb, czyli podsumowując ea traci? Przeczą sobie samemu?

Opublikowano

Tak, tego jest duzo ;_;

Raportowac ile wlezie gnojkow, nawet po praenascie razy (ja daje min 5 razy), moze EA cos z tym zrobi ;o

//tylko zostawic polakow w spokoju,ich nie!

Wsypać wszystkich cheaterów żadnej litości nawet dla Rodaka!!

kroko9115679.jpg

Opublikowano

Ale przepraszam bardzo, te osoby co latają na hackach szybciej znajdują części, gotówke oraz szybciej zdobywają osiągniecie, przez co tak praktycznie nie muszą kupować sb, czyli podsumowując ea traci? Przeczą sobie samemu?

Jeśli ktoś nie kupuje SB to może mieć tylko 8 miejsc na samochód (chyba że dostanie samochód, np. ostatnio Suprę).

Ogólnie sprawa jest prosta, jeśli EA nie wprowadzi jakiegoś HS (zabezpieczenia) to dalej tak będzie.

Raportowanie nic nie przyniesie, patrząc na poczynania EA.

Chyba 2 miesiące temu się chwalili, że ok. 260 cheaterów zbanowali. Jest to zdecydowanie za mała liczba jak na to co się dzieje na multiku.

Jest kryzys i każdy chce zarobić, ale EA nie myśli i nie wierzy, że już bardzo dużo kierowców odeszło z World'a, przez to co się dzieje na multiku.

Temat jest już wyczerpany i nie ma co gdybać jak to będzie.

Opublikowano

Dobra panowie, nie ma co się użalać, bo tym nic nie zmienimy.

Zaczyna się już spam w temacie.

Pozostaje nam tylko raportowanie nieuczciwych graczy.

Oby ten nowy team Worlda prędzej czy później przeprowadził jakąś rewolucję w grze, choć i tak szanse na to są niestety mizerne...

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...