Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] wybor

lordwo3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem kogo kupic najlepiej do 4800 ;) jakis fajny silny i latwo do ogarniecia

x2uh.pngjak ja moglem przegrac? Hmm noob team czy pech po statach widac

Opublikowano

napisz na jaka pozycje chcial bys chodzic ta postacia ;p bedzie latwiej ci doradzic

ale tak w ciemno moge ci doradzic Lee Sina /jarvana/vlada /kennena ;)

Opublikowano

Na topa zazwyczaj codzi sie solo, no ze chyba chcesz grac tylko zwykle gry wtedy we 2 mozecie chodzic. Na topie jesli jestes poczatkujacym dobrze by sie sprawowal Jax.

Jeszce dobrzy sa: oczywiscie tez wypisze tych drozszych wiec dozbierac jak cos bedziesz musial. ale bede wypisywal tych ktore chyba kazdy ogarnie

Kayle( duzo o niej nie wiem bo nie grywam nia)

Garen( jesli slabo garsz to szybko zginiesz, ale jest bardzo mocny i dlugo linie moze trzymac dzieki swojemu pasywowi i braku many)

Rammus(Dobry tank, przydatne ma skile)

Irelia(Dosc latwo sie nia gra, nawet jak dajesz nia wiekszosc w defa i hp to hity amsz ze swojego skila)

Moderkaiser( Jest dosc wytrzymaly, puszczajac skiel robisz sobie tarcze, nie ma many, ma niesamowite dmg jesli umiesz grac)

Tryndemare( Wedlug mnie jest dosc przecietny i latwy do zabicia, ale niektorzy go lubia, ze wzgledu na jego skile i brak many)

Jak bedziesz chcial zebym wiecej wymienil albo opisal jakies postacie to pisz. Moze nie ejstem tam jakims specjalista :) ale zawsze pomoge na tyle ile bede umial.

Opublikowano

a co wiesz o Lee Sin?

// odrazu zapytam mozna jakos wysylac PZ/IP na inne konta?

Opublikowano

a co wiesz o Lee Sin?

// odrazu zapytam mozna jakos wysylac PZ/IP na inne konta?

Lee SIn jest świetnym junglerem :)

Z tego co wiem, to nie można "przesyłać" PZ/IP. Można jedynie podarować komuś RP

expeliarmus_zps84c9ccee.png

Zbieram Like :)

Opublikowano

jak? mozna przesylac RP??

oraz czy Jarvan IV jest dobry?

Opublikowano

pomoze ktos? jak sie gra Jarvan IV ?? zara bede mial 4800 i nie wiem jaka kupic ;)

Opublikowano

Jesli chcesz latwa postac do ogarniecia to nie kupuj lee sina. Jest to bardzo ciezka postac do ogarniecia. Ma on podwujne skile, musisz umiec wykorzystywac pasywa, wiele ludzi nie potrafi trafic swoim Q w przeciwnkia. Jarvan jest nawet latwa postacia, jest on dobrym junglerem, ma dobre ulti dzieki ktoremu moze zlapac wroga, ale czesto zle uzyte ulti moze zadzialac na twoja niekorzysc i tylko ty i twoj team mozecie zginac. Jesli nie przeszkadza ci ze prawdopodobnie bedziesz lamic lee sinem dopoki nie nauczysz sie grac to ci go polecam, bo jest to naprawde mocna postac ale malo kto umie nim dobrze grac. Jarvana ja nie lubie i malo nim gralem bo wedlog mnie jest dosc latwy do zabicia, a jesli uzyje zle ulti to wtedy mozna z niego zrobic masakre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...