Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sms nie dochodzi

Mirabella

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej od jakiś dwóch dni chce doładować rp za 30 zł i każą mi wysłać sms PAY na 92568 tak robię mam wystarczającą liczbe kasy na koncie, a ciągle jest błąd wiadomości i jej nie wysyła... Wie ktoś może o co chodzi ?

Opublikowano

Dokładnie, to jest chyba 30.24 zł. Do tego nie kupuj przez sms bo jest bardzo prawdopodobne, że nie przyjdzie rp i po prostu jest to nieopłacalne

@down. I jest to nieopłacalne. Proste. 30 zł sms to jak 10 zł paysafecard tylko 124 rp więcej. Do tego paysafecard można jedynie kupić za 20 zł to 840 rp dostajesz.

Opublikowano

UP

Nie ma takiego czegoś "nie kupuj bo może Ci nie dosć". Jak oferują płatność SMSem to chuj obchodzi klienta czy ta usługa działa czy nie. Jeśli SMS nie dojdzie po 48h to składaj reklamacje

Opublikowano

masz na pewno dostępne środki na koncie? to nie jest równe 30zł

Nie jestem taka głupia... mam ponad 50 więc?

Dokładnie, to jest chyba 30.24 zł. Do tego nie kupuj przez sms bo jest bardzo prawdopodobne, że nie przyjdzie rp i po prostu jest to nieopłacalne

@down. I jest to nieopłacalne. Proste. 30 zł sms to jak 10 zł paysafecard tylko 124 rp więcej. Do tego paysafecard można jedynie kupić za 20 zł to 840 rp dostajesz.

Wiem o tym pytam się o esa i to mnie interesuje. Wiem, że nie opłacalne, ale może nie mam co z kasą na fonie robić, a Ty mi tu o paypay...

Opublikowano

Masz aktywowaną opcję Premium SMS u swojego operatora?

Raczej nie.

blokada +18 moze

Nie śmieszne Twoje nabijanie postów jest co najwyżej żałosne ;)

Opublikowano

@up Mówisz raczej nie.. Lepiej się dowiedz bo operator może bez twojego pozwolenia ustawić blokady sms premium. Przeszukaj swoje wiadomości od operatorów lub zadzwoń na infolinie i się dowiedz ponieważ prawdopodobnie od tego to zależy

Opublikowano

@up Mówisz raczej nie.. Lepiej się dowiedz bo operator może bez twojego pozwolenia ustawić blokady sms premium. Przeszukaj swoje wiadomości od operatorów lub zadzwoń na infolinie i się dowiedz ponieważ prawdopodobnie od tego to zależy

Miałam poprzedni nr. w play z ofertą na sms darmowe po doładowaniu - nie było żadnego problemu, a teraz jak zmieniłam na internet jest. Więc wątpię, że oto chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...