Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] SpotlineMT2

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przed chwila bylem na serwerze to 1osba była w schinscho może z 2osoby z jinno a w chujno nie bylem

Czyli może max 5osob gra

Trzeba poczekać aż się rozwinie serwer

Opublikowano

Oj jak że mi przykro że nie wyszło ci z tym spotline tak jak kiedyś oj .. może ludzie już wiedzą jakim żałosnym typem człowieka jesteś.

Bardzo mnie to cieszy ze na serwerze zagościły aż takie tłumy.

Będe każdemu odradzał ten serwer bo ci co się na tobie fiutku poznali już na pewni nie zagrają.

Tak że nie zarobisz :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zapraszam do gry.. Chunjo ... Zapraszam też na ts : ts.alien2.pl vip 1 Piszcie na pw do CisneNaWh podam wam pass do kanału

W grze spotkacie mnie pod nickiem :

Majorekx

Opublikowano

Ehh Mariusz, hajs się nie zgadzał, to od nowa? <3

Ps. AURIEL NA GM'a !

Ty sam jestes nie lepszy.. nie pamietasz juz co robiles na swoim serwerku? odpierdalales co tylko chciales zeby zarobic kasy.. navi itd. wiec najpierw spojrz na siebie a potem pisz..

Edit: bym zapomnial robisz kolejny serwer Kamelis czy jak mu tam zeby zarobic na glupich dzieciakach? ;)

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Cześć The, może jeszcze mnie pamiętasz ze starej Alkatry i wakacji 2011 : ] Zrób w końcu dobry projekt jak Alkatra bo większość osób z którymi grałem, wspominają ten serwera i z miłą chęcią by wrócili na taki lub podobny serwer. Było troszkę problemów z pieniędzmi czy nawet rozdawaniem itemków dla znajomych ( ten drugi GM, teraz nie pamiętam nicku ).

Na serwerze zawitam, aktualnie jest Beta czy jak? Bo nawet nie ma prezentacji w odpowiednim dziale :>

Opublikowano

Każdy by pograł na czymś dobrym , tylko ,że czasami jak coś dobrego jest to albo się sypie albo całkowicie pada server cóż poradzić co 2 server teraz ma 150 graczy - lub pada po 2-3 tyodniach .

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...