Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] SpotlineMT2

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

img3.png

Start serwera: 18.05.13 - godz. przed 19

Klient serwera:

http://spotlinemt2.pl/download/spotlinemt2_klient.zip

Doświadczenie: 300%

Drop: 300%

Yang: 300%

Maksymalny poziom: 150

Nowa edycja serwera SpotlineMT2 na nowej bezpieczniejszej i lepszej maszynie w całkiem innej firmie.

Utrata danych lub powolny ruch serwera nie gra tutaj roli!

Na serwerze nie występuje 6/7 bonus.

Bonusy (1-5) są dostępne bezproblemowo. Dodanie oraz zmiana możliwa do kupienia w sklepie (oczywiście w grze).

Maksymalna wartość bonusów standardowa, lecz wejście na maksymalną wartość bonusu jest ułatwione.

img5.png

map3.png

map4.png

map5.png

map6.png

map7.png

map8.png

map9.png

map.png

map2.png

img9.png

ulepszacze.png

wierzchowce.png

autopotek.png

k1.png

k2.png

k3.png

Weryfikacja:

w1.png

w2.png

img7.png

fb.png

Sygnatury dla Was:

sygnatura01.png

sygnatura02.png

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strasznie mało pokazane w tej zapowiedzi, system ulepszeń itp ;p

Mozliwe, że zagram.

Macie jakąś reklame yt itp czy tylko mpc ??

Start za 2 dni jak tylko mpc to watpie zeby było dużo ludzi

Opublikowano

Strasznie mało pokazane w tej zapowiedzi, system ulepszeń itp ;p

Mozliwe, że zagram.

Macie jakąś reklame yt itp czy tylko mpc ??

Start za 2 dni jak tylko mpc to watpie zeby było dużo ludzi

A co mieli więcej pokazać jak wszytko znajdziesz na elite :( serwer zapewne bez przyszłości 2dni do startu zero reklamy nie będzie z kim grać.

Opublikowano

nic w tej prezce nie ma, jest duzo niepodanych rzeczy, pewno zaraz zamkną. Moim zdaniem za mało czasu na obejrzenie przez graczy...

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Nie wiem czy niektórzy mają problemy ze wzrokiem, ale napisałem na końcu tematu:

"Wszelkie informacje dot. sklepów w grze, ulepszaczy, systemu przedmiotów oraz resztę przedstawię w prezentacji jeszcze dzisiaj.

Klient do pobrania będzie jutro (w piątek)."

Zapowiedź co chwilę aktualizuję, do wieczora będzie w niej wszystko, nie martwcie się.

O start tez się nie martwcie, kto powiedział, że zapowiedź musi być długo przed startem?

Reklamę i tak mamy zapewnioną z wielu źródeł i nie jest nim na pewno MPCforum.

Wiadomo, w poprzedniej edycji SpotlineMT2 troszeczkę nieprzyjemnych rzeczy się wydarzyło, lecz czy to jest powód do tego, żeby nie startować z nowym projektem?

Dużo rzeczy się zmieniło, selekcja teamu została przeprowadzona i mam same zaufane osoby.

Mógłbym zmienić nazwę serwera, puścić z konta znajomego zapowiedź, lecz czy mam robić to tylko dlatego, że kiedyś były problemy z serwerem, które już zostały naprawione i się więcej nie wydarzą?

Człowiek uczy się na błędach.

Kochani nie bawcie się w hejterów, bo i tak to Wam nie wychodzi.

Opublikowano

zapowiedź mało zachęca dodaj system ulepszeń i w ogóle ss'y broni i zbroi w grze :)

PS: Życzę powodzenia przed atakami :<

Opublikowano

Pamiętam jak grałem na spotlinie z ekipą , lecz odeszliśmy przez gildię ViceVersa(mieli układy u adminów , byli modami itp).Jeżeli jest nowa administracja z chęcią wróce

UggNk9.gif

Opublikowano

Znowu Spotline ? .. Mam tylko takie pytanie :) 1. Kto jest w Administracji ? 2. Czy bd lepsza jakas reklama serwera ? 3. Czy bd tylko max 150lvl ?

Opublikowano

Znowu Spotline ?

Nie polecam .

Wielki plagiat .

Nazwa skradziona serwer Pana Sheili^^ .

Z pewnością upadnie po kilku dniach pliki kupione oraz zawierają wiele elementów posiadających prawa autorskie dlatego jest to plagiat .

Opublikowano

świetnie, że znowu ruszacie stary sever był ,, Pr0El0 " niestety zacząłem grać na kilka dni przed jego zamknięciem ale chętnie wróce ;]

P.S. mam nadzieję, że zmienicie wygląd platów bo były troche dziwne :P za to bronie fajnie wyglądały ;]

P.S.2 czekam na dalsze info i SS'y

pozdrawiam i życzę powodzenia

Opublikowano

The uzupełnij prezentacje na serwerze na pewno zagram :D! ze względu na jego poprzednie serwery było parę nie dociągnięć ale przynajmniej były stabilne :) i nie nudne więc zapraszam do gry jutro :DD

Opublikowano

Grałem na serwerze i zagram ponownie

Polecam serwer ;)

Opublikowano

serwer easy/medium ? Opłaca się grać?

medium opłaca się grać bo masz pewność stabilności :)

Opublikowano

Znowu w ch*ja was zrobił na tym serwerze nic nie bylo punktualnie i na czas ;) o ile miało coś być .. gralem tam zbyt dlugo by móc stwierdzić ze nic sie nie zmieni.

I fakt jak to Mariuszek napisal czlowiek uczy się na błędach .. ale zeby popełniać te same ? Eh.. Szkoda mi ludzi którzy czekają na ten serwer..

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...