Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grube uda

Arcil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam 15 lat, wzrostu około 180 cm i moja waga waha się w granicach 64-70kg. Wyglądam na chudego i w ogóle, ale mam problem, a mianowicie - grube uda i tyłek. Na udach mam sporą ilość tłuszczu, tak samo jak na pośladkach. Czy znacie jakieś sposoby, jak pozbyć się tłuszczu z tamtych miejsc? Może jakieś ćwiczenia czy coś? :<

37496916.png

Opublikowano

W sumie nic specjalnego nie trzeba robić :) Codziennie z rana poćwicz trochę typu przysiady, ewentualnie przysiady z obciążeniem. Częściej jeździj na rowerze, możesz się na basen zapisać lub iść na siłownie i trenować nogi.

@EDIT

Ważne nie to co będziesz robił,ale to jaką motywację do tego w sobie zbierzesz :)

Opublikowano

Paradisia ma też problemy tylko, że z bokami XDD Dobraliście się panowie.. na tym samym forumku :D

A ćwiczenia to sam nie wiem.. bieganie powinno pomóc. Ale skoro masz grubsze uda to wykorzystaj to xD.

photo261314.png

Opublikowano

rower, rowerek, to bedzie najlepsze wyjscie, jak swego czasu jezdzilem zawsze w chuj mi sie po tym uda pociły ;_;

Opublikowano

Codziennie ćwicz, co wieczór po 100 brzusków i odrzywiaj się zdrowo :)

co mu dadzą brzuszku? ^^

Biegaj, jeździj na rowerze, po prostu dużo się ruszaj :)

skpUo.png

Opublikowano

Serio teraz będzie moda na forum na "Mam grube uda i boczki. Jak się ich pozbyć?"

Rower, pływanie, rower i pływanie, ewentualnie rower.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Siemka. Mam 15 lat, wzrostu około 180 cm i moja waga waha się w granicach 64-70kg. Wyglądam na chudego i w ogóle, ale mam problem, a mianowicie - grube uda i tyłek. Na udach mam sporą ilość tłuszczu, tak samo jak na pośladkach. Czy znacie jakieś sposoby, jak pozbyć się tłuszczu z tamtych miejsc? Może jakieś ćwiczenia czy coś? :<

Masz grube uda i tyłek, a resztę w miarę normalną, ponieważ dużo siedzisz, np. przed komputerem. Jeśli siadasz na krzesło i zaczynasz coś jeść to właśnie dolna partia będzie miała tendencje do tycia. Ogranicz ilość słodyczy w diecie i nie pij świństw, jak soki czy cola. Ćwiczenia:

• bieganie truchtem przez 45 minut (3 razy w tygodniu);
  • 30 przysiadów, zwiększając o 1 przysiad co kilka dni (codziennie);
  • 60 podskoków na skakance, zwiększając o 1 skok co kilka dni (codziennie);
  • 1-2 godziny tygodniowo jazdy rowerem (np. w każdy weekend).

Zapewniam Cię, że jeśli będziesz trzymał się diety, wykonywał powyższe ćwiczenia i aeroby, to zrzucisz zbędny tłuszcz z w/w miejsc bez problemu w 2 miesiące.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...