Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Natrent prośba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pewnego dnia do mojego składu dodałem pewną osobe która znała sie na pluginach i podszywała sie pod ActimelPl rozmawiałem z nią po pewnym czasie pomagała mi ta osoba przy serwerze z czasem zrozumiałem że ta osoba jest skrajnie nieodpowiedzialna więc zakończyłem z nią współprace co mam zrobić jeżeli dana osoba psuje mi reputacje Np Numer 1

Wykradnięcie Smshopa By Luk1337

: http://www.mpcforum.pl/topic/944614-pytaniejak-zainstalowac-taki-itemshop/#entry7388362

Witam co mam zrobić z tym natrentem współpracowałem kiedyś z nim a on
bezkarnie wszedł mi w ftp i wykradł smshop oraz grzebie mi w plikach co
mam zrobić jeżeli autor smshopa nie zgodził sie na przetwarzanie danych
osobom trzecim ?

Wykradnięcie Strony internetowej Zrobionej przez Bartka Pob'a

Psucie Reputacji :http://www.mpcforum.pl/topic/943601-zapowiedz-serwera/#entry7369620

Zakładania tematu Ośmieszającego dobro materialne w postaci serwera przed czasem

:http://www.mpcforum.pl/topic/943467-zapraszam-na-najlepszy-serwer-manycraft-survivalfrakcje-wbijac/#entry7367379

Wiem że osoba nadal podszywa sie pod moją osobe pod jakimś względem i wiem że znalazłbym więcej dowodów na temat podszywania sie

Prosze o wsparcie i jeżeli temat należy do innego działu prosze zwrócić mi uwage lub go przenieść . Dziękuje pozdrawiam Gracjan Szwec

Opublikowano

Jak to prawda to trafiłeś za przeproszeniem na niezłego skurwysyna który tylko czekał na to by podpierdolić wszystko to nad czym ciężko pracowałeś.

Moim zdaniem nic się nie da zrobić bo przecież nie wbijesz mu do komputera i nie usuniesz mu tych plików.

Znam wiele takich frajerów na mpc którzy ogłaszają się jako sponsora na serwer minecraft, podają jakieś informacje z dupy że dedyk np. 24gb, szukają dobrych plików a jak ktoś wrzuci takowe to sobie je zabierają i kończą współpracę...

Jedyne co mi przychodzi do głowy to policja ale szkoda na to czasu o jedną głupią grę.

Po prostu musisz uważać na ludzi.

Nie wiem może jeszcze jak przedstawisz jakieś dowody to dostanie bana na forum?

Zawsze serwery i inne rzeczy robić z kumplami (no chyba że nie masz :) ) niż ze "specjalistami" z internetu.

Opublikowano

Wiem że posiada multi konta na mpc forum więc jakby forum chciało można go przeszukać i zbanować mam jego adres ip bo zarejestrował sie w moim wirtualnym sklepie i w sklepie mam możliwość podglądu proszę o jakieś porady z strony forumowiczów to 13 latek któremu sie nudzi :>?

Opublikowano

Nowe konta na mpc można zakladac po osiagnieciu 100% Wiec on robi "Łamiąc Regulamin". Jeśli faktycznie ma multikonta zgłoś to do administracji a napewno coś z tym zrobią.Jeśli faktycznie je ma to dostanie bana ;). Może i nawet bana na ip ale wątpie.Jeśli piszę takie głupkowate tematy to pokazuję swój poziom inteligencji albo jej brak.Nie przejmuj się takimi kretynami(Tylko tak można to nazwać).

Opublikowano

No i się tu kurwa drugie dlaczego ja robi :c

Ja polecam zadzwonić na 997, bo podszywanie i kradzież to jest przestępstwo :c

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Wiem Ale może użytkownik usunie wszystkie żeczy i sie odczepi jak w ciągu tego weekendu sie nie poprawi sprawa zostanie zgłoszona na policie ,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...