Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Battlefield 2 bronie

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, to znowu ja w sprawie Battlefield 2. Otóż gram na serwerze OLD SCHOOL i w każdej klasie są 3 bronie i np 3 jakieś gadżety np defibrylator, a 2 kwadraciki puste. Też już nabiłem Kaprala bodajże, czy to się odblokowuje nowe lepsze bronie czy jak? I czy można mieć więcej gadżetów na klasie, a nie tylko 3? Lub więcej claymore? Jestem zielony >.< I gram dużo snajperem ze snajperką L96 to od ilu mniej więcej metrów mam już celownik dać nad głową przeciwnika? Troszkę ogarniam tą snajperkę, ale chciałbym to wiedzieć. Z góry dziękuje :)

Opublikowano

Serwer na którym grasz ma już wszystkie bronie dostępne, na innych co jakaś tam range można odblokowac którąś z tych 2 dodatkowych broni jakiejś klasy.

Co do snajpera to nwm bo ja nim wgl nie gram ;d

LOL

Opublikowano

klasy najlepiej wybierać w zależności od mapy i tego z kim gramy.

Jak w teamie z 32 osób 25 ma sanitariusza to 26 będzie niepotrzebny i lepiej wziąć grenadiera do walki z czołgami albo kaemistę i porozdawać ammo. To samo jak w teamie jest 20 grenadierów to o wiele bardziej przyda się medyk od jeszcze 1 grenadiera.

A co do broni jakie w innych klasach lepsze to cóż, ja nie widzę wielkiej różnicy miedzy broniami różnych klas, jedynie mechanik ma bronie tragiczne (strzelby) ale MP7 mechanika na bliski dystans jest ok.

Tak więc polecam Ci grać różnymi klasami zależnie od tego co się dzieje w teamie ;) (a i jak na jakiś pkt jedzie 5 wrogich czołgów to np lepiej wziąć grenadiera niż medyka xD)

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...