Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SENSOWNE runy.

Ruudi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Prosiłbym o jakieś sensowne skompletowanie runek pod AD, AP i Solo/Jungle.

Na koncie mam http://i.imgur.com/LjLad5H.png

Tieru 2 nie liczcie w ogóle, albo sobie będą leżeć albo zaraz trafią do combinera.

Jeśli dałoby radę wyciągnąć coś z tych, to byłoby miło. Mam 3 strony. Obecnie najbardziej zależy mi na AD oraz AP.

Takie w miarę uniwersalne chcę skompletować.

Pozdrawiam.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Bieda Bieda. Kto Ci to kupował?

Pod junglę AD - a z obecnym setupem także i pod AD carry

Czerwone - 3 x AS + dokup 6 x Armor Pen lub AD - (polecałbym Pen) kosztują grosze a gra się lepiej

Zółte - Armor musisz jeszcze jedną dorzucić - również sprawa "groszowa"

Niebieskie - Naprawdę bardzo polecałbym Ci jednak kupić takie na Mres. Póki co wsadź tam to 1 AP i wszystko co jest poniżej tego. Będzie dość luźno z oddawaniem blue midowi.

Quinty - Mana Reg i Kryty z tego co masz, lub dokup AD/AS (najlepsze są na szybkość ruchu ale to w komplecie kosztują tyle co nowy champ)

Pod AP Mid

Czerwone - oczywiste, że mana reg i AP ale polecam kupić w przyszłości Magic Pen.

Żółte - Jeżeli uniwersałki to włóż całe AP + Armor w dowolnej kombinacji (na mida 8x AP, gdzie indziej więcej Armora co pozwoli na ewentualną AP junglę)

Niebieskie - Mały wybór - Wsadź Wszystkie flat AP lub ewentualnie zamień 1 na AP per lvl - różnicy jednak nie poczujesz.

Quinty - 3 x AP

Jako, że masz 3 strony run to możesz dorobić sobie takie na AP z maną - zastąp wtedy na wszystkie dostępne - jeżeli czujesz, że chcesz spamować, lub zastąp tylko żółte, jeżeli masz niewielkie problemy z maną typu Lux.

BARDZO polecam złożyć standardowe runy zamiast champów. Pomaga ostro.

Wsadź te runki do kombinatora - może coś sensownego poleci - i ewentualnie zedytuj posta. Pamiętaj, że runki tieru 2 połączone po 2 dają inną runkę ale dalej tieru 2. Musisz złączyć 3 takie same o ile dobrze pamiętam.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...